henna tatovering farer

Henna tatoveringer er midlertidige værker kropskunst . Pastaen stammer fra en plante . De fleste mennesker får Henna tatoveringer på deres hænder og arme . Men farvestoffet i sort henna-som ikke stammer fra plante- , kan forårsage alvorlige allergier hos nogle mennesker .

Hudreaktioner


Black henna-ikke at forveksle med naturlige henna -er en kemisk farvestof meningen, at være en midlertidig hud farvestof . Men mange mennesker har en negativ reaktion på denne kemiske farvestof . Reaktionen får huden til at svulme op og bryde ud , hvilket ofte resulterer i smertefulde blærer . Disse hudreaktioner varierer i intensitet fra en person til en anden , som gør de skader , at reaktionerne årsag til hud- for eksempel , kan nogle mennesker kun svulme op, måske andre svulme og også blister .

Allergi


Hvis en person har en negativ reaktion på sort henna , så er reaktionen kan blive til en permanent allergi , ifølge en rapport om MSNBC . PPD , den kemiske findes i sort henna og hårfarve , findes også i en lang række lægemidler , herunder smertestillende medicin. Hvis en person udvikler en allergi over for sort henna , og dermed PPD , så når som helst de kommer i kontakt med det pågældende kemikalie fra enhver anden kilde , kunne de have en blusse op fra disse andre kemikalier , der er relateret til sort henna .

Ardannelse


Der er fare for , at hvis Deres allergiske reaktion er alvorlig nok , vil du have en permanent påmindelse om din henna tatovering oplevelse , ifølge Florida State Health Department . Ironisk nok kan denne farve , som er beregnet til at være midlertidig , forårsager blærer og hævelse så alvorlige, at ar er efterladt som mærker i form af den oprindelige henna tatovering design . Med den rette pleje og behandling mærkerne bør være midlertidig , men nogle mennesker har så alvorlige reaktioner, der ardannelse vil finde sted uanset , hvad der er gjort for dem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.