hvad er artemisinin ekstrakt pulver ?

Artemisinin , også kaldet søde malurt , kommer fra Artemisia annua planten . Artemisinin er udtrukket som et hvidt pulver . Den Artemisia annua planten er hjemmehørende i Kina, hvor det er kendt som qinghao og er taget i te form . Nu er det dyrkes over hele verden , herunder i Tanzania , hvor det er en storstilet projekt . Den høje plante har en enkelt stilk med små gule blomster . Det er opkaldt efter den græske gudinde af lys , Artemis . Pulveret er anerkendt som en anti-malaria medicin og bliver omfavnet frem for andre malaria behandlinger .

Historie


Ifølge CPAmedia , gik Ho Chi Minh til Mao Tse Tung søger en kur mod malaria , fordi sygdommen er ødelæggende sine tropper . Samtidig en arkæologisk udgravning i det sydlige Kina opdagede en gammel script fra ca 168 f. Kr. for et lægemiddel bryg . Når de nordvietnamesiske fik formel, Viet Cong tropper inddrives fra malaria og var i stand til at fortsætte kampen .

Udvikling


I 1990'erne var plantager startede i Hanoi -regionen . Landmænd begyndte at stige Artemisia annua . De udviklede et pulver , der hurtigt blev indført i hele Vietnam for malaria behandling . Ifølge CPAmedia , viste undersøgelser udført på Artemisinin en 97 procent effektivitet til behandling af falciparum malaria .

Fordele


I 2004 , World Health Organization ( WHO ) meddelte godkendelse af Artemisinin for malaria behandling . WHO ændret sin holdning i 2006 at kræve Artemisinin anvendes sammen med andre anti-malaria medicin . Kombinationen er bestemt til at standse malaria parasitter bliver resistente over for lægemidlet . Kombinationen , kaldet artemisinin-baseret kombinationsterapi ( ACT ) er den vigtigste malaria behandling i Afrika og Sydøstasien . Symptomerne er lettet hurtigt, normalt inden for flere dage .

Andre overvejelser


Den University of Washington i Seattle er nu i gang med test for at afgøre, om Artemisinin har nogen kræftbehandling fordele . De første resultater viser , at artemisinin selektivt dræber kræftceller . Forskningen i de tidlige stadier , og endelig resultaterne er år væk .

Teorier /Spekulation

Den nøjagtige mekanisme af pulveret , der anvendes til at dræbe malariaparasitten er endnu ukendt , selv om dens effektivitet er anerkendt . Tidligere anti-malaria medicin har haft problemer, fordi parasitten bliver immun , hvilket gør den medicin ubrugelig mod nye generationer af myg , der bærer malaria parasitten . Den nuværende teori er , at ved at bruge ACT -metoden og løbende tilpasning af kombinationen af narkotikamisbrug, vil parasitten ikke være i stand til at udvikle immunitet .

Bekymringer

Nogle agenturer er på vagt over for at stoppe den nuværende behandling og prøve et nyt lægemiddel der kan ikke bevise pålidelige . Løbende levering er også en overvejelse . Andre lægemidler såsom chloroquin er meget billig , koster cirka 10 cent per dosis . ACT koster fra $ 1,50 til $ 2,50 en dosis . Omkostningerne har skabt to problemer . Et er, at i Afrika , kan korruption forårsage stoffet , der skal beslaglægges og ikke gøre det til påvirket folk . Et andet problem er , at der er mange falske opslås som den ægte vare . Ifølge CPAmedia allerede steder som Vietnam , Cambodia og Burma har dette problem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.