hvilken type ildslukker skal jeg bruge ?

Den type ildslukker du har brug for , afhænger af det miljø, hvor branden kan opstå . Hver af de fem klasser af brandslukker er designet til at sætte en bestemt type af brand , for eksempel en fedt brand eller en elektrisk brand ved hjælp af en anden kemisk kombination . Den mest almindelige type , kombinationen ABC ildslukker , kan slukke brande i klasse A , B og C -type . Brandslukkere for hver enkelt klasse er også tilgængelige , så man kunne se en Klasse B ildslukker på tankstationen , for eksempel .

klasse A Brandslukkere


Klasse A brandslukkere slukke brande involverer dagligdags materialer som træ , papir , pap og noget plastic . En numerisk rating på siden kan du vide , hvor meget vand den besidder, og den firkantede optagelser af brand kan det slukke . Denne type ildslukker ville være særlig nyttigt i et opbevaringsrum eller loftsrum , men passer til de fleste andre rum end køkkenet .

Klasse B Brandslukkere


Brug en Klasse B brandslukker på brændbare eller brandfarlige væsker , dvs olie , fedt , benzin , petroleum og fedt . Disse ildslukkere bære en numerisk rating på side, der angiver kvadratet optagelser af brand kan det slukke . Brug denne ildslukker i garagen eller et hjem butik .

klasse C Brandslukkere


Klasse C-brande kræve en ildslukker med en ikke-ledende agent , ikke vand , fordi de involverer elektrisk udstyr . Ved hjælp af en klasse C ildslukker beskytter mod elektrisk stød . Disse er ikke forsynet med en rating på siden . Brug en Klasse C ildslukker om en brand, som involverer et apparat , stikkontakt , afbryder eller ledninger . Denne type er typisk holdes i vaskerum eller et hjem butik .

klasse D Brandslukkere


I et område med mange kemikalier , såsom et laboratorium , holde en klasse D ildslukker . Disse slukke brande med brændbare metaller , herunder natrium , kalium , magnesium og titanium . Disse ildslukkere ikke medfører numeriske rating . Disse er normalt ikke benyttes i et hjemligt miljø .

klasse K Brandslukkere

Fire ingeniører udviklet i klasse K brandslukkere til os på kommercielle køkken brand i forbindelse med friturekogere . De er ikke beregnet til husholdningsbrug .

ABC Brandslukkere

ABC brandslukkere indeholder monoammoniumphosphat , en tør kemikalie, som kan slukke brande i klasse A , B og C. Det er den mest almindelige type ildslukker , der findes i både husholdninger og virksomheder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.