hvordan du bruger dit tøj som en flydemidler enhed

Have en plan og være i stand til at bevare roen og klarsynede er nøglen til overlevelse i nødsituationer . Uventede situationer kan let bringe os i skade på vej med ringe eller ingen advarsel . Hvis du er offer for pludselige oversvømmelser eller en sejlads ulykke , er det vigtigt, at du ved , hvordan man holde sig oven vande , indtil hjælpen kommer . Forhåbentlig vil du aldrig blive placeret i denne situation , men hvis du er , vel vidende, hvordan du bruger dit tøj som en redningsvest kan sikkert dit liv <. br > 1 .
Tag kontrol over situationen . Den naturlige tendens til at gå i panik , når du befinder dig i en farlig situation . Den første ting at gøre , er at holde sig oven vande ved enten vandtrædning eller flydende på maven eller ryggen . Rolig dig selv og styre din vejrtrækning .
2 .
Fjern dine sko og andre ubrugelige ting . Sko har nogen værdi som en redningsvest , de i virkeligheden har negativ værdi . Sko tilføje ekstra vægt og de gør det vanskeligere at tage dine bukser af. Andre elementer såsom ure og smykker kun tilføje vægt som godt. Din hældning kan være at beskytte dine værdigenstande , men overlevelse er det vigtigste i denne situation .
3 .

Fortsæt vandtrædning eller flydende , spændes op og fjerne dine bukser . Bind en knude i slutningen af begge ben og fastgør taljen og lynlås . Målet er at gøre dem så lufttætte som muligt . Klemme så meget overskydende vand som du kan . Bølge bukserne rundt over dit hoved til at fylde dem med luft . Placer bukser foran dig .
4 .
Fjern din skjorte og gentage den samme proces . Binde knob i begge ærmer . Bind en knude i bunden af skjorten for at gøre det så stramt som muligt . Wave skjorten over dit hoved . Placer skjorte bag din ryg . Bind den ene ærme til en af de bukseben , og derefter binde ærme til de andre gispe ben .
5 .
gøre brug af nogen andre elementer, du har . Hver eneste lille ting vil hjælpe , såsom shorts , hatte , tote tasker og strømper .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.