hvordan man bruger en papir toiletsæde dække

Tanken om at bruge et offentligt toilet kan være en turnoff for mange , især når toiletterne er underlagt meget trafik . Mange offentlige toiletter gør dog, papir toiletsædet , i hver bås at give brugerne mulighed for at placere en beskyttende sanitære dækker på sædet , før du bruger på toilettet . En overdækket sædet sætter mange mennesker på lethed ved at benytte offentlige toiletter-især dem , hvor rengøring og vedligeholdelse er ikke op til standarden
1 .
Tag fat i toppen toilettet betrækket , som bør stikker ud fra dispenseren , og træk ned ikke hentes det .

2 .
Undersøg dækning , mærke klappen i midten . Klappen har perforeringer langs kanten med en større tilslutning på forsiden af coveret . Adskil små huller , men lad store forbindelsen intakt .

3 .
Placer toilettet betrækket på toiletsædet , med flappen på forsiden af toilettet . Klappen vil hænge ud i toilettet vandet , men det er fint .
4 .
skylle toilettet , når du haved færdig med at bruge det . Fordi centret flappen er kontakt til toilettet vandet , når du skylle toilettet , vil flytte vand trække toiletsædet dækker fra toiletsædet , uden at du behøver at røre ved den .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.