hvordan man kan vaske slukningsudstyr

Slukningsudstyr er en del af en brandmand 's livline . Redskaberne er designet til at beskytte brandmand fra ild og varme skader . Holde slukningsudstyr ren er afgørende for at forlænge levetiden af de redskaber , samt sikre dets effektivitet . Rengøring af redskaber vil fjerne enhver brændbart materiale samles op i løbet af en brand , og vil fjerne bebyggede sod og snavs , der kan forringe den beskyttende egenskaber af det materiale

Du skal bruge: .
Ren, tør klude .
Blød børste .
pH 6-10 .
5 opvaskemiddel .

Efter hver brug


1 .
Børst overskydende snavs eller skidt på slukningsudstyr ved hånden eller med en tør klud . Skyl snavsede områder med små mængder vand , hvis nødvendigt.
2 .
Krat beskidte pletter , sod eller aske mærker med en blød børste . Tør stædig områder med en fugtig klud .

3 .
Hæng gear at tillade nogen fugtig steder at tørre og lad det luft ud .

grundig rengøring


1 .
Adskil skaller og foringer af din beskyttelsesudstyr. Vask skaller og foringer særskilt i en industriel vask eller store kommercielle vaskemaskinen . Spænd alle knapper og lukninger . Vend gear vrangen ud og læg den i en netpose , hvis du bruger en kommerciel spændeskive .

2 .
Vælg et vaskemiddel med en pH-niveau mellem 6 og 10,5 . Pre-behandle enhver stædig pletten områder med rengøringsmiddel. Fyld vaskemaskinen eller balje med vand , og sørg for vandets temperatur ikke overstiger 105 grader Fahrenheit .
3 .
Kør gear gennem en cyklus med den industrielle vasker , eller krat gear grundigt i vasken , afløb så vandet . Fyld vasken og tilføje ekstra vaskemiddel til at gentage renseprocessen eller køre vaskemaskinen gennem en anden cyklus .
4 .

Hæng redskaberne på et godt ventileret område til at tørre , at holde det ude af direkte sol. Hvis du foretrækker at tørre det i en kommerciel tørretumbler , placere gear inde i en netpose med alle knapper fastgjort og lukninger . Vælg den varme -fri mulighed , hvis det er muligt, eller holde varmen under 105 grader Fahrenheit .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.