hvordan man laver en underjordisk husly

Du kan gøre en underjordisk husly til at beskytte dig selv og din familie i tilfælde af potentielle problemer eller katastrofer og for at skabe et rum for sikker opbevaring . En god underjordiske beskyttelsesrum er bygget til sikkerhed og komfort , og de bør have en lang levetid . Den struktur, styrke og holdbarhed af en underjordisk husly vil selv fastlægge sin præstation og evne til at holde dig , din familie og dine værdigenstande sikkert

Du skal bruge: .
Underground husly -sæt


. 1 .
Bestem antallet af personer , der vil bruge læ og beregne den firkantede krævede optagelser . For en tornado ly af FEMA retningslinjerne er 5 kvadratmeter plads per person for en tornado , og 10 kvadratmeter per person for en orkan . Kørestolsbrugere krævede 10 kvadratmeter per person og sengeliggende mennesker kræver 30 kvadratmeter .

2 .
Beslut på det materiale , som du planlægger at bygge dit ly ud af . Glasfiber krisecentre er billigere at bygge , og de er lettere og nemmere at installere end andre materialer , men de er ikke sikker fra en svær tornado . Beton revner og siver vand , og ofte væggene inde mugne . Den sikreste krisecentre bygges ud af metal , som er korrekt belagt at blive tørre indeni .
3 .
Beslut hvor du ønsker at opbygge din husly . Den bedste placering er en skråning eller gradvis stigning af bakken , så man kan være høj , tør og har naturlige luftstrøm . Internatet kan installeres ved siden af din indkørsel eller under fundamentet for dit fremtidige hjem eller i tilknytning til en eksisterende bygning . Selv en lille pantry eller opbevaringsrum kan føjes til en eksisterende hjem til at rumme et krisecenter . Undgå at gøre en underjordisk husly i et område , der oversvømmelser , eller hvor vandstanden er inden for 5 meter eller mindre af overfladen , og hvor jorden er solid rock og svært at grave .
4 .

Forskning underjordiske beskyttelsesrum kits , der kan bestilles og nemt transporteres til din placering . Kig efter metal krisecentre med tunge jern bracing , udvendig belægning til fugtbeskyttelse , brandsikringsmæssige og en afløb for frisk luft til at cirkulere gennem krisecentret .
5 .
Tænk over hvad du vil sætte ind på krisecentret , herunder mad og medicin opbevaring , et kommunikationssystem , en strømkilde , osv.
6 .
For øget luksus , gør din husly komfortabel indvendig med maling og gulvtæpper .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.