hvordan man stopper med at ryge på offentlige områder

Ifølge Dr. CJ Houston i Canadian Medical Association Journal, er den eneste måde at stoppe folk fra at ryge er for samfundet at gøre det socialt uacceptabelt . Ved at stoppe rygning på offentlige steder , vil færre børn og ikke-rygere ikke udsættes for skadelige passiv rygning . For at stoppe folk fra at ryge i offentligheden, er der mange ting , du kan undvære rippe cigaretter ud af folks munde

Stop Rygere


1 .
Place ikke- ryger skilte i områder, hvor rygning ikke er tilladt . Skilte bør indeholde en universel billede som standard tændte cigaret overstreget eller med en streg igennem i en rød cirkel . Hvis herunder formulering på skilte , omfatte andre sprog, der kan tales i området .
to .
gøre folk opmærksomme på lokale eller statslige rygeforbud eller love . En masse stater har love, der forhindrer rygning med en vis afstand af bygningen indgange . Tegn kan også arbejde for dette . En anden måde at videregive budskabet er at uddele løbesedler eller brochurer til folk rygning på offentlige områder .

3 .
Lobby din lokale eller statslige regering til at skabe love, der forbyder rygning på offentlige områder . Når der er love om bøger , er det lettere at stoppe folk fra at ryge .
4 .
Host oplysende sessioner eller har motiverende talere i områder, hvor folk almindeligvis røg at forklare, hvordan rygning er til fare for andre i offentlige områder .
5 .

Fjern askebægre eller bænke , hvor folk almindeligvis står til at ryge . Nogle ældre bygning, der stadig har mure bygget til at skabe rygeområder , selvom rygning kan ikke længere være tilladt. Fjern vægge eller skærme , så rygere har noget sted at skjule sig.

gode råd og advarsler


 • Høflige skilte og opslag er mere effektive end hæk eller truende dem , som rygere kan ryge på grund af unødigt uhøflig tegn .
 • Hvis der er anviste rygeområder eller zoner , skal du sørge for at have skilte eller meddelelser lede rygere til disse steder .
 • Det er ikke muligt til at stoppe hver eneste person fra at ryge i offentligheden, men efter ovenstående trin vil reducere antallet .
 • Hvis kommunikere med en person rygning i et offentligt område , være høflig og undgå konfrontation .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.