immunisering krav til universitetsstuderende

Både Centers for Disease Control og American College Health Association anbefaler pre-college vaccinationer for meningitis , lungebetændelse , stivkrampe , hepatitis B. For college-alder . kvinder i alderen 11 til 26 , er det humane papillomavirus vaccine angivet . Begge organer anbefaler også en årlig influenza vaccine som en forebyggende foranstaltning . Hver skole eller universitet systemet kan have forskellig vaccine krav . Kontakt campus sundhed kontoret om specifikke vaccination regler .

Meningitis


Hver universitetsstuderende , der bor i en sovesal eller ophold indgive bør modtage en meningokok vaccination . Kun bakteriel meningitis kan forebygges ved vaccine . Fordi den studerende kunne have været vaccineret for meningitis som barn , bør den primære sundhedstjeneste læge af den studerende skal høres om en revision af tidligere immuniseringer .

lungebetændelse


Den lungebetændelse vaccine hjælper med at beskytte mod fællesskabet infektioner erhvervet . Lungebetændelse er ofte indgået i løbet af et hospital eller plejehjem ophold . Men ligesom et hospital og et plejehjem . den tætte kvartaler i kollegieværelse levende hjælpe lungebetændelse sprede Lungebetændelse Vaccinen er foreslået for kommende studerende , der har et svækket immunsystem på grund af enten anti-afvisning medicin tages efter organtransplantation , eller som lever med autoimmune sygdomme .

Stivkrampe


Stivkrampe er en af de obligatoriske børnevaccinationer . En stivkrampe booster anbefales hvert 10 år for voksne i alderen 10 til 64. Den Acha opfordrer studerende i sundhedsvidenskab på at modtage boostere meget tættere sammen , især for dem at studere i et område med direkte patientkontakt .

Hepatitis B


Hepatitis B viaccine anbefales til de studerende, i en høj-risiko miljø , såsom dem , der arbejder omkring sundhedspleje miljøer , som er immunsvækkede grund af sygdom eller en anamnese med transplantation , eller som har flere sex -partnere . Vaccinen gives i tre doser gives tre måneders mellemrum . Hepatitis B kan forebygges med indgift af vaccinen . .

Human papillomavirus

Alle kvinder i alderen 11 til 26 , tilskyndes til at modtage HPV-vaccinen , da det er en af de førende årsager til livmoderhalskræft hos kvinder . En celleprøve eller vaginal eksamen er ikke nødvendigt for administration af vaccinen . Meget ligesom hepatitis B vaccination serie , kræver HPV vaccinationsprogram tre dosering sessioner for komplet viral beskyttelse .

Influenza

En årlig influenza -vaccine er altid en god ide , især fordi en studerende , der bor i en sovesal er mere modtagelige transmission . Influenza er elendig nok , men endnu mere whenhe er nødt til at lide gennem finalen uger , mens de kæmper for at holde oprejst . Mange gymnasier og universiteter tilbyder campus-dækkende vaccination tjenester , der begynder i de første uger af efterårssemestret .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.