indtørret blod & hiv

Overførsel af virus HIV, som opbruger kroppens immunsystem , er et emne af betydelig forvirring og misinformation . Selv om virus gør sit hjem i en række af kropsvæsker , såsom blod og sæd , er det ikke nemt meddelt uden direkte kontakt mellem kropsvæsker af to personer . Den virus kan leve kun en kort tid uden for det menneskelige legeme , hvilket gør det vanskeligt at kontrakten hiv af tørrede blodet

funktioner


HIV kan blive overført mellem mennesker , når de kropsvæsker af en person smittet med virussen kommer ind i kroppen af en anden person i tilstrækkelige mængder , at det er i stand til at formere sig. Den mest almindelige metode til at komme ind i kroppen er gennem blodbanen , selv om virusset kan optages under aktiviteter , som ikke indebærer blod , såsom samleje . For eksempel kan en kvinde, der har ubeskyttet sex med en mand smittet med HIV absorbere virus gennem væggene af vagina . Ifølge San Francisco AIDS-Fondet , kan aids sendes kun gennem sex , deling af intravenøs nåle og ved hjælp af " væsentlig og direkte eksponering for inficerede blod . "

Betydning


Ifølge San Francisco AIDS-Fondet , HIV kan forblive levedygtig i prøver af tørret blod op til 15 dage. Imidlertid blev disse prøver opbevares i et kontrolleret miljø og indeholdt en usædvanlig høj koncentration af virus . HIV er meget skrøbelig og kan let dræbes med varmt vand , sæbe , blegemiddel og alkohol . Teoretisk set kunne man kontrakt virus fra en mængde af tørret blod , hvis blod indeholdt en betydelig høj virusmængden og blodet blev sat i direkte og længerevarende kontakt med en inficeret persons blodbanen . Men , odds for , at dette sker , er minimal .

Overvejelser


stiknarkomaner , der deler kanyler skal være opmærksom på at inficeret blod tilbage i eller på nålen , selv tørret blod , sandsynligvis vil opleve den form for langvarig direkte kontrakt , der kan resultere i transmission . De bør derfor undgå at dele nåle eller i det mindste , vaskes grundigt nålene , inden du deler dem .

Misforståelser


Hiv kan ikke indgås ved at røre eller lugte tørrede HIV-inficeret blod . Medmindre personen har et åbent sår på hans krop , der kommer i kontakt med blod , den virus har ingen mulighed for at komme ind i blodbanen .

Advarsler

Alle håndtering blod , sæd eller vaginal væsker smittet med HIV , bør sørge væskerne ikke kommer i kontakt med en klippe eller en slimhinderne , som f. eks øjet . Ifølge San Francisco City Clinic , udslip af sådanne væske bør tørres grundigt op og renses med blegemiddel .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.