luften sømpistol sikkerhed

Air boltepistoler , som skyder sig ud negle ved høj hastighed og hastighed , kan forvandle en kedelig , vanskeligt job i en hurtig og næsten ubesværet opgave . Men de kan være farlige , og endda dødbringende . En morder i Australien brugte en sømpistol at myrde kinesisk immigrant Chen Liu , 27 , rysterist Lui 's hoved og nakke med 34 negle , ifølge en rapport fra Reuters . To børn fundet Lui krop i en mose syd for Sydney i 2009

Typer


To typer af luft boltepistoler er på markedet : sekventiel og kontakt . Sekventiel luft boltepistoler er sikrere end kontakten type , i henhold til Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) . Sekventiel luft boltepistoler tvinge brugeren til at udføre mindst to manøvrer , derfor " sekventiel " valgperiode, før pistolen skyder neglen. Sekventiel luft boltepistoler vil ikke skyde et søm , medmindre du først trykke anden komponent på pistolen . Kontakt luft boltepistoler skyde søm ved kontakt med materialet og har yderligere farer for at skyde en serie af bolte i stedet for blot én.

Farer


Folk, som bruger luften boltepistoler står over for en række potentielle farer , især for at deres hænder , fingre og øjne . Neglene kan splintre , punktere eller skyde gennem materialet , som de er ved at blive knaldet. Dette resulterer i flyvende vragrester eller et søm slå nogen eller noget bag det materiale , som neglen var hensigten . En anden fare er neglene sprængning i elektriske ledninger i vægge eller andre genstande .

Generelle forholdsregler


Ud over at læse , og efter den luft sømpistol instruktioner , OSHA anbefaler flere andre sømpistol forholdsregler . Beskyttelsesbriller med skjolde på siden er et must , som det er at sikre, at intet er i skudlinien , specielt dine hænder og fingre . Ret aldrig sømpistol på nogen , også selvom du ikke har til hensigt at skyde det . Tag altid stikket ud efter brug og til at genindlæse eller gøre nogen form for vedligeholdelse . Forsøg aldrig at foretage tilpasninger til værktøjet , især når det kommer til fifle med sikkerhedsfunktioner.

Tips til brug


Når du starter søm væk , et par tip fra Oregon 's OSHA bidrage til at øge sikkerheden yderligere . Hvis du er sømning en lodret væg stykke , start sømning i toppen af stykket og arbejde din vej mod bunden . Hvis du er sømning et tag , starte ved tagskæg og arbejd dig vej mod tagets højderyg , så du har mindre af en chance for at falde ned fra taget . Hvis du er sømning vandret , gå frem i stedet for bagud . Hold øje med slangen , som er tungt og kan trække værktøjet ud stilladser eller andre højtliggende områder . Fastgør det korrekt, når i høje steder .

Skade Statistik

Tusindvis af mennesker lider af sømpistol skader hvert år , både under arbejde og privat brug , ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse . Fra 2001 til 2005 var den gennemsnitlige årlige arbejdsrelaterede skader 22. 200 og personlig brug skader gennemsnit 14. 800 . Brug statistikker fra 2005 , CDC fandt langt størstedelen af sårede disse var mænd , 98 procent af arbejdstagerne og 96 procent af personoplysninger sømpistol brugere . Tilskadekomne arbejdstagernes Medianalderen var 27 og personlige sømpistol brugernes medianalderen var 35 .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.