måder for studerende til at gå grøn

Uanset om du tror på global opvarmning , der lever en bæredygtig livsstil er en ansvarlig beslutning, bidrager til at reducere den destruktive indflydelse på dit nærmiljø . Ikke alle ressourcer er vedvarende , og selvom der ikke er nogen overhængende krise, hvorfor vente en ? Heldigvis går grøn er en afgørelse, som ikke skal tage en vejafgift på lommen som studerende .

Don't Buy vand på flaske


Med den mængde af olie og vand , det tager at producere og skib flaske vand fra fabrikken til sovesal automater , er du bedre stillet påfyldning en genanvendelig vandflaske på en hane eller drikker springvand . Postevand har strengere sundhed regler, der gør det lige så godt som-hvis ikke sikrere end-flaskevand . Så længe du husker at få fat i din genbrugsflaske på vej ud af døren , vil denne ændring ikke volde dig nogen sorg .

Må ikke smide ud genanvendeligt


Genbrug er en let, men underperformed , måde at beskytte miljøet . Ifølge Harris Interactive , gør 25 procent af amerikanerne ikke genbruge . Dette er af særlig relevans for studerende , der smider ud massive mængder af papir i form af lektier , prøver , mapper og notesbøger hvert år . Ved at sikre disse ikke ender i en skraldespand , kan de studerende hjælpe med at beskytte mod skovrydning og minimere størrelsen af lossepladser i deres lokalsamfund .

Brug Energy-Efficient Elektronik


Campus lever ofte kræver computere for at fuldføre opgaver , køleskabe til opbevaring af fødevarer i din kollegieværelse eller lejlighed , mikrobølgeovn til opvarmning det op , og tv for afvikling . Hvis du vil køre en række elektroniske apparater , skal du huske at se efter EPA Energy Star- logoet , når du foretager dine indkøb . Du bør også være sikker på at vende tingene , når den ikke er i brug . Selv hvis din skole er fodfæste på energiregningen , er planeten fod emissionerne .

Kør ikke til klasse


Nogle universitetsområder kan være temmelig stor , hvilket gør det fristende at køre din bil til klassen . Dette er både miljøskadelige og spild af penge . Mange store universitetsområder har en gratis bus system, der vil tage dig fra din bopæl hallen til klasse og tilbage . Gå eller cykling kan også være en mulighed , hvis vejret er godt . Hvis du skal køre , dog overveje samkørsel . Endvidere sikre, at din bil regelmæssigt tunet op, så det opfylder de nyeste emissionsnormer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.