medicinske lab instrumenter

Medicinske laboratorier er fyldt med en bred vifte af udstyr og instrumenter , der anvendes i pleje og behandling af et udvalg af patientens behov. Labs skal indeholde de materialer, der er nødvendige for at udføre almindelige medicinske opgaver , der spænder fra mikrobiologi til tapning til sterilisering . Viden og korrekt brug af disse instrumenter er af afgørende betydning i en professionel medicinsk laboratorium .

Flebotomi


Flebotomi udstyret anvendes i forbindelse med indsamlingen af blodprøver til test og forskning . Labs , der udfører tapning skal indeholde kanyler , blod overførsel rør , Vacutainers , spritservietter , bandager , bomuld eller gaze , tourniquets og en centrifuge .

Autoklave


Autoklaver anvendes i medicinske laboratorier til at sterilisere instrumenter ved anvendelse af varme og trykket i en vakuum-forseglet beholder . Til autoklaven ordentligt , skal laboratoriet have autoklaveposer at forsegle i instrumenter , indikator tape, der viser, hvornår sterilisation er komplet og termisk handsker til at fjerne varme metal instrumenter fra autoklaven .

Microscope


Mange typer af mikroskoper bruges i medicinske laboratorier . Dette instrument bruger glasslides og dækker sammen med saltvand og pipetter til at undersøge celler udvundet fra kroppen . Celler er indsamlet på en vatpind og smurte på objektglas , saltvand er dryppet ned på celler og coveret er placeret på toppen . Denne proces er med til at forstørre de celler uden at beskadige dem , således at læger til at foretage en præcis diagnose .

klid og Biohazard


Hver lab skal have klid og bio-hazard containere tydeligt mærket og anbragt , hvor de vil være den mest nyttigt . Sharps containere er tykke plastic røde mærkede beholdere , hvor laboranter depositum brugte kanyler , sprøjter , lancetter og glas medicin flasker . Bio-fare containere er også røde og er sat i et nærmere angivet sted i laboratoriet for bortskaffelse af enhver genstand , der blev udsat for blod og andre kropsvæsker .

Personlig sikkerhed

Alle medicinske laboratorier er forpligtet til at give teknikere med personlige sikkerhedsudstyr ved håndtering af visse enheder . Beskyttende øje briller , ansigtsmasker , handsker , desinficering vådservietter , en øjenskyllestation og 10 % blegemiddel er fælles laboratorium sikkerhed poster . Disse instrumenter bruges til at holde patientens miljø som sterile som muligt, og lab tech sikker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.