nemme måder for teenagere til at gå grøn

Din økologiske fodaftryk er virkningen du har på jordens ressourcer over din levetid . De ressourcer, vi mennesker bruger i et år , ikke kan regenereres på et år , hvilket betyder, at vi hurtigt at bruge op den tid vi vil være i stand til at overleve på Jorden som en art . " Going grønne " handler om at reducere dit økologiske fodaftryk og fastholde Jorden i en længere periode , og du er aldrig for ung til at starte .

Conserve El


Sluk lys og elektronik , når du ikke bruger dem . Du skal heller ikke lade din mobiltelefon eller bærbare opladere tilsluttet hele tiden , de bruger elektricitet hele tiden , de er sat i , ikke bare når de er opladningen

Lavere benzin forbrug


Offentlig transport . er ideel . Tag bussen til skole , og når du begiver dig ud for at se venner . En anden mulighed er at arrangere at ride sammen med venner når man går i skole eller andre steder . Ridning sammen, er langt mere miljøvenlig end at bruge separate biler .

Genbrug og Genbrug


Hit profil sparsommelighed butikker til bøger , tøj og møbler . Shopping på sparsommelighed butikker kan være en masse sjov , og du ved aldrig , hvad skatte du finder . Du kan også genbruge din gamle ting eller re -purpose dem at reducere spild . For eksempel kan gammelt tøj skæres op og bruges til at lave håndtasker eller en dyne .

Spis mindre kød


Skærende tilbage på kødforbruget er sundt for vores planet og for din krop . Det tager 4. 8 pounds af korn og op til 6. 000 pounds af vand til foder og fugter en ko for hver pund af kød, der produceres . Dette er et enormt spild af ressourcer at antage, at samme mængde vand kunne anvendes til at producere 100 pounds af korn .

No More vand på flaske

Flaskevand giver ingen sundhedsmæssige fordele over vand fra hanen, og mængden af affald produceret er overvældende : op til 1,5 millioner tons plast flasker hvert år , mindre end 20 procent af dem er genanvendt . Derudover er omkring 47 millioner liter olie , der anvendes i produktionen af plastikflasker . I stedet for at købe vand på flaske , refill din egen genbrugsflaske fra hanen .

Uddan dine venner

Vis dine venner alle de måder , du reducere dit økologiske fodaftryk og tilskynde dem til at gøre det samme . Hænge ud sammen og kam sparsommelighed butikker for vintage konstaterer eller prøv en ny vegetarisk måltid sammen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.