offentlig svømmehal sikkerhedskrav

plaske rundt i en offentlig svømmehal er en sjov varmt vejr aktivitet , men der er nogle farer familier bør være opmærksomme på . Offentlig svømmehal sikkerhedskrav er sat på plads , som de fleste by eller organisation -run puljer, og vide, hvad disse retningslinjer kan hjælpe dig sikre, at du og dine kære er beskyttet , når de besøger din yndlings vandhul .

Livredder


under en livredder på vagt observere en offentlig svømmehal kan gå en lang vej mod at beskytte svømmere . De fleste offentlige pools drives af en by eller offentlig organisation vil kræve , at en livredder kan på vagt . Den livredder skal sidde i en forhøjet sæde , så han kan observere hele puljen , og hvis der er mange sektioner , såsom en dykning og et barnlille pool , mere end én livredder kan blive nødvendigt at våge over alle områder . En livredder skal også være udstyret med en fløjte og redningsvest til at hjælpe ham redde svømmere i en nødsituation .

Nødudstyr


Nødudstyr er forpligtet til at være til rådighed for svømmere på en offentlig svømmehal , især hvis der er nogen livredder på told . Elementer som en lang stang og en redningskrans , som er en rund redningsvest , kan placeres i et område , der er synlige for alle svømmere . En nødtelefon er også tilgængelig på de fleste offentlige pools i tilfælde behovet for bistand til at blive kaldt i. En liste over udstationerede pulje regler , såsom " ingen kører "eller "nej hoppe i det lave ende , "er normalt placeres, hvor alle personer kan se dem .

renhed


Den generelle rengøring af poolen kan være en indikator for, hvor sikker puljen er . Vand , der er skumle måske ikke har været renset for nylig og har måske ikke den rette kemiske plan for at beskytte svømmere fra bakterier . Du skal kunne se bunden af bassinet og afløb hvis vandet renses til den korrekte krav . Offentlige badeværelser er også forpligtet til at være korrekt vedligeholdt og rengjort . Hvis du tror en offentlig svømmehal trænger til rengøring , skal du kontakte din by bord eller parker og rekreative gruppe til at anmode om servicering .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.