øjenbeskyttelse typer

Hver gør- det-selv handyman ved , hvor vigtigt det er at bære øjenbeskyttelse , mens du arbejder på de fleste projekter . Godt øje beskyttelse kan være forskellen mellem en relativt jævn projekt og en tur på hospitalet på grund af en vildfaren Splint . Øjenbeskyttelse kommer i mange forskellige former og er ofte designet til en bestemt opgave-f. eks svejserens maske bliver udelukkende beregnet til svejsning formål

Briller


Din briller kan udføre det dobbelte pligt klarere vision og leverer . et minimum af beskyttelse for dine øjne . Indrømmet , briller er ikke den bedste beskyttelse dine øjne kan have-og de giver ingen beskyttelse overhovedet fra skadelige lys eller stråler , der opstod under svejsning projekter-men hvis ingen andre øjne beskyttelse er til rådighed , vil de hjælpe med at holde vildfarne partikler fra direkte at indtaste din ja .

Sikkerhed Goggles


Sikkerhed beskyttelsesbriller danne en forsegling omkring dine øjne til at yde fuldstændig beskyttelse mod partikler og støv . Beskyttelsesbriller er generelt de mest anbefalede øjenbeskyttelse på enhver arbejdsplads , fra byggeplads til laboratorium. De fleste sikkerhedsbriller ikke yder beskyttelse mod skadelig lys eller stråler , men så de er kun nyttige til at holde støv og andet snavs ud af dine øjne

svejserens Goggles Masker


Et par svejsers beskyttelsesbriller . -eller en svejser 's maske-er et absolut must-have , når du arbejder med en svejser eller en anden enhed , der udsender lys eller skadelige lys . Svejserens beskyttelsesbriller er stærkt formørket og afskærmet for at beskytte bærerens øjne fra det intense lys skabt ved anvendelse af svejsebrænderen til metal . Svejserens beskyttelsesbriller og masker også yde beskyttelse mod flyvende gnister og snavs , hvilket gør dem effektive væk fra brænderen så godt.

Face Shields


Den ultimative valg til øjen-og ansigtsbeskyttelse , ansigt skjolde minder om tilsvarende udstyr anvendes af uropoliti i flygtige situationer . De beskytter bærerens hele ansigtet fra flyvende vragrester og partikler . Face skjolde anvendes typisk i situationer, hvor der vil være en masse skår og partikler flyver rundt , som når at skære igennem tungmetaller eller materiale, der er tilbøjelige til at splintre og Splint .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.