om vand tude

Skypumpe , som navnet antyder , form over vand og karakteriseres i to kategorier : en tornadic og de andre mindre farlige og ikke-tornadic . Den tornadic sort forårsaget af tornadoer , der enten dannes over vand eller form over land og flytte over vand og er ganske farlige , da de ville være på land . Ikke-tornadic skypumpe form i en forholdsvis rolig atmosfære i forbindelse med cumulus skyer

Tornadic skypumpe


Tornaic skypumpe har de samme kendetegn som tornadoer over land og gennem bemærkelsesværdigt at se , er ganske farligt . Deres vortex af spiral snor spawn uforudsigelige dønninger fra havet og hyppige lyn . De er mest almindelige i de varmere vande omkring Florida . De er ikke begrænset til at blive vist i USA , selv om . De kan danne de fleste steder hvor vandet bliver varmt . Skypumpe sigende sank fem skibe i 1885 ud for den nordafrikanske kyst .

Ikke-Tornadic skypumpe


Også kendt som fair vejr skypumpe , ikke-tornadic skypumpe er typisk mindre farlige og ikke forbundet med de andre skadelige slags vejr fælles med tornadoer . De danner i løbet af forholdsvis stille vejr , og er oftest spirede i den tidlige -til-midt om morgenen eller sent om eftermiddagen .

årsager til manglende Tornadic skypumpe


Ingen ved præcis, hvordan eller hvorfor vand tude form ( eller tornadoer , for den sags skyld ) . Meteorologer kender de betingelser, hvorunder de form, men ikke præcis hvordan eller hvorfor . Ikke-tornadic skypumpe normalt form langs flade grundlaget for Cumulus skyer , som de samler , normalt i let vind . I modsætning til tornadic tude , som udvikles i himlen og flytte ned til vandet , udvikle ikke- tornadic tude på overfladen af vandet og så arbejde sig opad . Typisk , de bevæger sig lidt , men har været kendt for at lave ilandføring , der forårsager den samme skade en tornado kan forårsage . Men de sprede hurtigt .

Sprout i multiplum


Meget gerne deres jord -født modparter , er skypumpe ofte dannes i klaser . Skibe på havet har rapporteret at se så mange som 30 på en enkelt dag . Og ligesom deres jord-født modparter , har deres vinde, som kan nå 120 miles i timen , blevet optaget løfte firben fra jorden og slippe dem på Montreal , og bad haletudserne i New York og tudser i Frankrig .

Sikkerhedstip

Tjenestemænd advare dem i eller omkring vand for at lytte til vejrvarslinger hvis tude er blevet spottet . National Weather Service oplyser, at folk ser for flad bund cumulus skyer i let vind , især fra maj til september, hvor de oftest form . Hvis en tud er seende , skal du flytte væk på en 90 graders retning fra den tilsyneladende bevægelse langsomme tud og aldrig forsøge at navigere gennem en skypumpe .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.