oversigt over OSHA blodbårne uddannelse

Den amerikanske Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) har til opgave at sikre arbejdsmiljøet . I 1992 , OSHA , sammen med den amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) , der blev offentliggjort " 29 CFR 1910,1030 erhvervsmæssig eksponering for blodbårne patogener. " Denne standard gælder for arbejdstagere, der er i risiko for utilsigtet eksponering for blod eller enhver potentielt infektiøse kropslig væske eller materiale , mens de udfører førstehjælp eller medicinske procedurer. Det tilbyder vejledning for at nedsætte risikoen for utilsigtet eksponering .En blodbårne patogener klasse omfatter otte timers klasseundervisning udnytte lysbilleder , video og debat

Du skal bruge: .
Property kort med septisk felt placering <. br >Line lineal .
Målebånd .
Septisk aftræksrøret ( septisk felt Locator ) .
Skovle .
Rendegraver .
Kloakdæksel steder .
Underground metaldetektor .
Ground radarsystem .

Intent


Den " blodbårne patogener " standard blev gennemført for at uddanne og træne arbejdsgivere og arbejdstagere om de mulige fare for eksponering for blod , identifikation af potentielle risici for eksponering , hvordan for at minimere risikoen og hvordan vi kommer videre , hvis eksponeringen sker . Standarden mål to vigtigste patogener : Hepatitis B virus ( HBV ) og Human Immunodeficiency Virus (HIV ) . Mens andre eksistere, blev fokus udvalgt til at reducere antallet af nye HBV og HIV-tilfælde . Ved at følge de enkle sikkerhedsforanstaltninger lærte i uddannelse , mindske borgernes deres risiko for at blive udsat for HBV , HIV og andre patogener .

Practice


Practice er opdelt i to dele , psykisk og fysisk . Det vigtigste mentale aspekt i træningen blodbårne patogener sikkerhedsforanstaltninger er bevidsthed . Behandle alle kropsvæsker som en potentiel trussel mod sundheden , er en glimrende start . Det vigtigste fysiske aspekt er at bruge personlige værnemidler ( PPE ), som kan være så simpelt som at sætte på handsker . Andet udstyr , der kan være behov for bl. a. beskyttelsesbriller , ansigt skjolde , kirurgiske masker , beskyttende kittel og lomme masker til genoplivningsudstyr ( CPR ) . Du skal blot være bevidst om og tage et par sekunder at sætte på og bruge PV kan yde beskyttelse . Arbejdsgiverne er ansvarlige for at opnå og bevare PPE .

Erhvervsmæssig Eksponering Defineret


OSHA 's " blodbårne patogener " standard definerer en erhvervsmæssig udsættelse som en " rimelig forventet hud , øjne , slimhinder eller parenteral ( bryde huden ) kontakt med blod eller andre potentielt infektiøse materialer , der kan følge af udførelsen af en medarbejders opgaver . "En patogen er en mikroskopisk organisme , der er til stede i blodet og kan forårsage sygdom eller sygdom . Nogle er dødbringende . En infektiøst materiale kan være enhver kropslig væske eller væv , der kom i kontakt med eller blandes med blod . Undertiden er det svært at vide, om eller ej blod blandet med disse elementer . Det er grund til at behandle enhver væske eller væv som potentielt infektiøse. Dette er sandsynligvis det vigtigste punkt under træning .Kun medarbejdere, der er udpeget af deres arbejdsgiver , som en person til at yde førstehjælp er påvirket . Læger , sygeplejersker , akut medicinsk teknikere og brandfolk er nogle af de oplagte erhverv er omfattet af denne standard . Andre består af politifolk, sikringsofficerer , første respondenter , arbejdssikkerhed teams og husholdning personale

Eksponering Incident


" Exposure " er præcis , hvad den udleder : udsættelse af en person med blod , kropsvæsker eller væv . OSHA definition er : " en specifik øje , mund eller andre slimhinder , ikke -intakt hud , parenteral ( piercing slimhinder eller huden barriere gennem sådanne begivenheder som kanylestik , menneskelige bid , nedskæringer , og hudafskrabninger ) kontakt med blod eller andre potentielt smittefarlige materialer , der skyldes udførelsen af en medarbejders opgaver . "Uddannelse til " blodbårne patogener " standard lærer arbejdere til at stoppe umiddelbart efter en eksponering hændelse og til at aflevere deres opgaver til en anden responder så hurtigt som muligt ; de også har lært at vaske det berørte område med rindende vand og sæbe . Hvis det udsatte område er slimhinder i øjne eller mund , rådgiver standard flushing området med rigelige mængder vand . En nødsituation øjenskyller station er perfekt til denne opgave . Forurenet PPE indsamles og gemmes til test , og hændelsen rapporteres til holdlederen straks .

Post-Eksponering

Træning dækker også , hvad der sker senere . En post-eksponering evaluering , fortrolig lægeundersøgelse og opfølgning skal være umiddelbart tilgængelige for de udsatte medarbejder med sin arbejdsgiver . På dette tidspunkt skal en række foranstaltninger, der skal træffes . Et er, at en skriftlig rapport af eksponeringen rute og forhold af eksponeringen skal foretages . Også , er identifikationen af kilden enkelte dokumenterede , medmindre det er forbudt af staten eller lokal lov , og virksomhedens eksponeringskontrol plan bør have denne allerede besvaret . Kilden enkelte skal give tilladelse , før hans blod er testet for HIV eller HBV . Hvis han nægter at give samtykke , vil afprøvningen ikke ske . Hvis statslige eller lokale love ikke kræver samtykke , så prøven er testet . Resultaterne af kilden enkeltes blodprøver videregives til den udsatte medarbejder , og hun er rådgivet om de love og bestemmelser for at holde oplysninger fortrolige . De eksponerede ansattes blod er testet for HBV og HIV , og hun er også tilbudt HBV vaccinen .

Housekeeping

husholdere er lige så sårbare over for blodbårne patogener som nød responders og skal uddannes i standarden . Hvis et engagement sker , skal det berørte område vaskes med rigelige mængder rindende vand og sæbe . Medlemmerne af Janitorial besætningen skal bruge PPEs ved rengøring op fra en eksponering hændelse . Godkendte oprydning kits skal bruges og leveres af arbejdsgiveren . Disse sæt indeholder minimal PPE , børste og fejebakke at afhente snavs ( intet bliver samlet op af fingrene ) , særlige trash tasker og rengøringsmiddel . Arbejdsgiveren kan gøre sin egen kits , så længe de punkter, der skal anvendes , er godkendt til oprydning , rengøring løsninger , tunge affaldssække , særlige klistermærker til at mærke papirkurven og børster /koste kan ikke være lavet af naturlige hår .

Overvejelser

OSHA 's " blodbårne patogener " standard er på plads for at beskytte arbejdstageren og arbejdsgiveren . Et engagement med et patogen kan opstå når som helst til nogen , uanset hvor meget omhu .For PPE at være effektiv , kendskab til udstyr leveret af arbejdsgiveren er et must , hvilket gør det meget nemmere at bruge , hvis nødvendigt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.