oversvømmelse sikkerhedsforanstaltninger

Ligesom andre naturkatastrofer , der er sikkerhedsforanstaltninger, som alle kan tage for at hjælpe med at beskytte sig selv og deres hjem i tilfælde af en oversvømmelse . Oversvømmelser kan være et resultat af kraftig regn , en vandledning pause , eller en række andre faktorer , der ofte ud af din kontrol . Hvis vandet ikke begynder at stige i nærheden af dit hjem , er der et par ting, du kan gøre for at hjælpe med at beskytte din familie og dit hus .

evakueringsveje


Hvis du bor i et lavtliggende eller oversvømmelsestruede område , bør du gøre dig bekendt med de nærmeste oversvømmelse evakuering rute . Disse ruter er designet af dit lokalsamfund regeringen til at hjælpe alle med at komme ud af oversvømmelser zone hurtigt i tilfælde af en nødsituation . En officiel oversvømmelse evakuering rute bør markeres med færdselstavler . Du kan også få en kopi af evakuering rute til dit område via din lokale redningstjenester eller offentlige kontorer . Sørg for , at både du og din familie er bekendt med ruten , og har et mødested udpeget ud af oversvømmelser zone i tilfælde af at du er adskilt i en nødsituation .

Afløb


Når vejret rapporten viser en tung eller svær regn storm på vej i din retning , tage et øjeblik at gå udenfor , og sørg for at din dræningsgrøfter og storm dræn er klare for affald . I en kraftig storm disse afvandingsområder kan blive tilstoppet med snavs , der forårsager vand til at stige og potentielt oversvømmelse dit hjem . Brug en skovl eller rive til at rengøre disse områder ud , flytte resterne ud til , hvor det ikke let at vaske tilbage i afløbet med regnen for at sikre , at vand er tilladt at løbe frit væk fra dit hjem under stormen .

oversvømmede områder


I tilfælde af en oversvømmelse opstår , skal du ikke forsøge at krydse oversvømmede områder . En god tommelfingerregel er, at hvis vandet er over dine knæ , må du ikke forsøge at krydse den , enten til fods eller i bil . Opretholde en sikker afstand , mindst seks meter , væk fra rindende vand , afløb og grøfter for at hindre faldende i. Du bør rapportere alle beskadiget elektrisk udstyr , bygninger og veje til de lokale redningstjenester straks . Forsøg ikke at klare eller reparere beskadigede områder på egen hånd. Du skal også sørge for , at både du og din familie gå til sikkerheden umiddelbart . Må ikke dvæle for syn-se eller forsøg på at hjælpe til alarmcentralen medmindre du bliver bedt om at gøre det .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.