regler for vildmark overlevelse

Alle skal have en forståelse af de grundlæggende begreber for at overleve i vildmarken . Du kan aldrig finde dig selv i en overlevelse situation , men i tilfælde af at du gør , er det bydende nødvendigt at kende reglerne er nødvendige for at overleve under ugunstige betingelser . Hvis du bliver konfronteret med et liv-eller-død situation , skal du vide, hvordan man kan overvinde problemerne ved at udvikle visse overlevelse færdigheder . Det påhviler den enkelte at være forberedt med den rette viden og færdigheder i at overleve .

Tag tid til at tænke og Plan


Hvis du skal overleve i vildmarken eller i nogle ekstreme katastrofer , skal du erhverve alle de færdigheder og viden om overlevelse og lære at anvende dem . Det første skridt er at falde til ro og erkende , hvad der sker . Du skal vurdere situationen omkring dig , og undgå at falde i en panik -mode . Observere vejr, terræn og tage bestik af dine ressourcer . Kend dine egne evner og overveje alle dine muligheder , før du handler .

Limit dine bevægelser


Det er vigtigt at bo i ét centralt sted , især hvis du er faret vild . Odds for at blive fundet , er bedre, hvis du ikke vandre for langt . Bliv hvor du kan finde så hurtigt som muligt . Prøv at bevare din energi . Husk at gøre hvad der er nødvendigt for at opretholde en normal kropstemperatur . Ekstreme temperaturer kan være dødelig . Gør hvad du kan for at tiltrække opmærksomhed til sig selv uden at risikere at blive overtræt .

søge ly


Et grundlæggende nødvendig for at overleve er læ . Du kan enten finde eller lave en midlertidig husly for at forhindre ekstreme temperatursvingninger . Shelter vil beskytte dig mod vind , regn , sne eller andre vejrforhold , som kan være skadelig for din overlevelse chancer . Kig efter et stort træ eller en sten outcrop at få nedenunder . Disse kan give et tørt område i kraftig regn eller sne . Læg grene eller blade sammen for at tjene som isolerede sæder , ikke sidde på den bare jord . Krølle op i en stram kugle til at bevare din kropsvarme . Ophold i eller i nærheden af husly , men lad en slags markør for alle, der leder efter dig .

Find en vandkilde


Vand er afgørende for overlevelse . Forsøger altid at transportere mindst en liter vand med dig , når du er udendørs . Hvis der ikke vand til rådighed, se efter en strøm eller fjeder , der ser rimeligt klart . Rensning af vand er bedst , men ikke altid muligt . Vand er langt vigtigere end mad til at overleve . Hvis det overhovedet er muligt , forsøge at opbygge en brand og koge vand, inden drikker .

Lær at improvisere

Brug ting for andre , end hvad de var designet til. Brug en affaldssæk som personlige nødly eller genstande af tøj til beholdere . Hatte eller kasketter gøre gode drikkebægre . Brug din fantasi og overveje alternativer . Hvis der ikke passer til rådighed , kan du prøve slående 2 sten sammen eller gnide tør pinde sammen for at generere gnister nødvendige for at starte en brand . I koldt vejr , kan en brand tilvejebringe den nødvendige varme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.