regn tønde fakta

Under en storm , falder regnvand på tage , fortove og indkørsler , og ender som afstrømning vand i tagrender . Derfra kan samle kemiske indlån og spill i vandløb og søer-som fører til forurening-eller det kan gå til en behandlingsvirksomhed til genbrug . En regn tønde tilbyder boligejere en billig og effektiv måde at indsamle og genanvende regnvand

Definition af en regn tønde


En regn . tønde fangster og butikker afstrømning regnvand fra taget . Typisk , en 55- gallon tromme med en tud på toppen fangster regnvand hælde gennem en tagrende afløb . De indsamlede vand kan vande græsplænen eller haven i stedet for slangen vand . Ifølge Miljøstyrelsen , sparer en regn tønde den gennemsnitlige boligejer cirka 1. 300 liter vand om sommeren .

Fordele ved en regn tønde


Regn tønder spare på vandet , som ellers ville have kørt ud i rendestenen , og er særligt gavnligt for områder , der lider af svær tørke i de varmere måneder . Ved at bruge vand fra en regn tønde til vand planter , kan en boligejer se betydelige besparelser på sin utility regninger . Boligejer kan vand hans græsplæne og haven , selv om vand er blevet begrænset i hans område , som vandet kommer fra et lager kilde og ikke vand linjer .

Ulemperne ved en regn tønde


Anvendelsen af indsamlede vand begrænset, da det ikke er en drikkevand kilde til vand , hvilket ikke er egnet til at drikke eller bade . Tønde i sig selv kan være påtrængende i små værfter, da det er klodsede og skal passe under et afløb tud . Tønde kan overløb ved kraftige perioder med regn , hvilket affald . Ifølge HGTV , spild en fjerdedel tomme af regn 200 gallon vand i en enkelt gård .

Store-Købt Regn Tønder


Home forbedring butikker sælger regn tønder spænder fra enkle, billige designs at udarbejde indsamlingsordninger . Fra 2010 , udgifter til store- købte regn tønder spænder fra 70 til 200 dollars .

Hjemmelavet Regn Tønder

Med et par leverancer , kan en boligejer konstruere sin egen regn tønde . Ifølge HGTV , en stor plastik tønde , PVC-rør , metal koblinger , et vindue skærm og basale værktøjer er alle en boligejer må skabe en regn tønde . Hjemmelavet regn tønder er ofte mere omkostningseffektiv så store- købte systemer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.