skimmel nedskæring regler

Spørgsmålet om skimmelvækst i relation til folkesundheden er ikke rettet officielt af nogen føderale bestemmelser. Men , de enkelte stater har regler om procedurer for skimmel bekæmpelse ( også kaldet afhjælpning ) baseret på retningslinjerne for skimmel oprydning og fjernelse fra sådanne føderale agenturer som Department of Health , Environmental Protection Agency , og Centers for Disease Control .

Du skal bruge:
Gummihandsker
. Beskyttelsesbriller .
Alle formål eller neutralt rengøringsmiddel.
Johnny moppe .
Vand .
Blød svamp .
Rene klude .

Massachusetts


Commonwealth of Massachusetts har regler for forhold, der udgør en gene for den offentlige sundhed. Kontoret for Sundhed og Human Services-lister skimmelvækst blandt de faktorer , der udgør en sundheds- gene i henhold til kapitel 111 , § 122 i Massachusetts General Laws . Dette afsnit , og mere specifikt afsnit 123 , giver undersøgelses-og håndhævelsesbeføjelser til Sundhedsstyrelsen til bekæmpelse af enhver type sundhedsinformation gener i offentlige eller private bygninger , bærer en maksimum straf på $ 1. 000 for hver dag i overtrædelsen .

Texas


78. Texas Legislature bestået Texas Mold vurdering og Oprydning regler ( TMARR ) i 2004 som en del af House Bill 329 , kodificeret i Texas administrative kode , Afsnit 25 , § § 295,301-0,338 . TMARR regler omfatter udstedelse af licenser til virksomheder og /eller enkeltpersoner, som er involveret i mug nedskæring samt håndhæve disse regler med suspension og tilbagekaldelse af licenser og administrative sanktioner for manglende overholdelse .

Florida


Senatet Bill 2234 indeholder licensure og regulering af mug vurdering og oprydning ( nedskæring ) under kapitel 468 del XVI i Florida vedtægterne , effektiv juli 2010 . Tilsynet og administration af disse regler er givet til den myndighed, der af Institut for Virksomhedsledelse og Professional forordning . Underafdeling 468. 8419 regulerer alle oprydning praksis , herunder licensure , opfordring , og kompensation . Sanktioner for manglende overholdelse spænder fra en første og anden grad forseelse til en tredje grad forbrydelse.

IAQ Aspekter


Mange stater adresse skimmel nedskæring i deres regler for indendørs luft kvalitet ( IAQ ) . Et eksempel er staten Louisiana , som ikke har specifikke bestemmelser for skimmel oprydning . Men den Louisiana State Licensing bestyrelsen regulere licensering af entreprenører , og dem, der udøver mold oprydning i forbindelse med IAQ skal overholde reglerne for bestyrelsen.

OSHA Politik

Federal tilsyn og administration af den offentlige sundhed i arbejdspladsen indgår i den generelle forpligtelse punkt i Occupational Safety and Health Act . Selv om denne bestemmelse ikke specifikt navn mug nedskæring som en forordning , betyder det en forpligtelse for arbejdsgiveren til at give en arbejdsplads , der er fri fra anerkendte farer for deres medarbejderes sundhed . Information fra OSHA's websted , at OSHA tilsynsforordnede bruger ofte denne klausul , at arbejdsgiverne skal rydde op overfladen forme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.