skole evakuering

Hver skole er forpligtet til at have procedurer for evakuering af elever og personale i tilfælde af en nødsituation . Mens de enkelte skolers individuelle programmer og procedurer varierer , det nationale institut for Occupational Safety and Health forsker i forskellige procedurer og giver retningslinjer og anbefalinger om hvilke forberedelser skoler skal have på plads .

Escape Procedurer


Disse omfatter signaler at lade personalet vide , hvad slags nødsituation , de har at gøre med , og de foranstaltninger, de bør tage for at beskytte liv . Andre flygte procedurer skal bestemmes så godt, som hvem der skal gå, hvor , ved hvilken rute og i hvilken rækkefølge .

Nødudstyr


Hver klasse skal have en rygsæk eller anden carryall indeholder nødforsyninger , såsom en førstehjælpskasse , lommelygte og et kort over deres tildelte flugtrute. Disse bør tages , når en evakuering er annonceret .

Head Count Procedurer


Metoder til at holde regnskab studerende og personale også skal være på plads . Under en evakuering , skal du lade grupper af forskellige ruter . Ordentlig kommunikation kræver , at i tilfælde af en manglende eller tilskadekomne studerende eller ansat , kan oplysningerne blive sendt til brandfolk eller redningsmandskab straks.

Medicinsk Told


Nogle af de ansatte skal uddannes i CPR og andre basale medicinske procedurer til at yde basal pleje , før redningsmandskab ankommer og til at hjælpe redningsmandskab med tendens til skader .

Rapportering katastrofesituationer

Det bør besluttes på forhånd , hvis opgave det er at rapportere nødsituationer , således at tiden ikke går til spilde eller taget fra andre vigtige opgaver . Denne person skal have en liste over , hvem de skal ringe til for hver type af undtagelsestilstand og burde have kendskab til procedurerne , der allerede er truffet for at håndtere en nødsituation .

Fire Procedurer

En liste skal stilles af alle potentielle brandfare og korrekt måder at håndtere dem . Potentielle tændkilder bør nævnes sammen med metoder til at kontrollere dem . Også på listen bør uanset systemer er på plads for at kontrollere en brand , som placeringen af brandslukkere og brandalarm trækker .

Beredskab

Alle medarbejdere og studerende skal oplæres i evakueringen procedurer samt som enhver told og funktioner, de kan tjene i en nødsituation . Alarmnumre bør holdes i et let tilgængeligt sted , hvor de kan hurtigt og nemt fundet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.