ulemperne ved blødt vand

Vand blødgørere er et dagligt syn i mange hjem på grund af de mange fordele ved blødgjort vand . Blødt vand er mindre skadelig for tøj , fade og andre opgaver omkring huset . Blødt vand er også mindre skader hår , negle og hud . Men , blødt vand er ikke gavnlig i alle områder af livet . Nogle aspekter af blødt vand kan være skadeligt og risikabelt for planter og mennesker .

natrium


Et biprodukt af blødt vand er forhøjelsen af natrium i vandet . Dette er forårsaget af den proces, der vandafkalkningsanordninger bruge til at fjerne mineraler fra vandet . Mineraler er fjernet ved hjælp af et strygejern udveksling . Normalt mineraler veksles til en højere koncentration af natrium . Natriumindholdet er ikke høj nok til at smage , men det er højt nok til at forstyrre andre kemiske reaktioner og udveksling , der naturligt opstår, når vand og andre materialer blandes .

Sundhedsrisici


Blødt vand er ikke gavnlig for dem med visse sundhedsmæssige betingelser , i henhold til forskning på University of Kentucky . Personer med hjerte problemer , højt blodtryk , sukkersyge eller andre sundheds- problem, der gør enkeltpersoner følsom over for øget brug af salt , bør konsultere en læge, før du installerer en afkalker . Den øgede natrium i blødt vand kan være nok til at forårsage sundhedsmæssige problemer i høj-risiko situationer .

Metal Udvaskning


Nogle vandafkalkningsanordninger kan øge chancen for metal udvaskning i vandet fra rør og andre opbevaringsbeholdere . Blødt vand , der sidder natten over i kobber vandhaner eller andre metalbeholdere viser en højere læsning af metal i vandet den næste dag . Blødt vand kan indeholde kobber , zink , bly og cadmium , som kan være skadelige for kroppen .

PH Balance


Blødt vand har også en hårdere tid på at vedligeholde et niveau pH balance . Tilsætningsstoffer til blødt vand kan drastisk ændre pH i vandet i et par timer . Et område, hvor blødt vand er et stort problem i akvarier . Fordi pH i akvarier er naturligvis svært at styre allerede , anbefales det ikke at blødt vand anvendes i akvarier .

Planter og udendørs brug

Det høje natriumindhold i blødt vand kan skade planter og græs . Blødt vand sendt i en septisk system kan ændre Natriumindholdet af den omkringliggende jord . Mange planter følsomme over for natrium indholdet af jord kan blive forkrøblede eller dør , når vandes med blødgjort vand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.