zink og eksem

Eksem eller atopisk dermatitis er en hud lidelse . Det vigtigste symptom er kløende hud på indersiden af albuer og knæ eller i ansigtet og håndled . Spædbørn er mere tilbøjelige til eksem , men kan vokse fra uorden , når de er 18 måneder gamle . Eksem kan påvirke mennesker i alle aldersgrupper . " Atopisk eksem er mere almindelig hos personer med tør hud og kan optræde i forskellige områder af kroppen , "i henhold til National Rosacea Society . Mennesker , der lider af astma og høfeber er mere tilbøjelige til at lide af denne lidelse .

Symptomer og Årsag


Kontrol eksem svarer til kontrollerende andre allergier . Først skal du nødt til at erkende årsagen til dens opståen og derefter afholde sig fra årsagen. I de fleste tilfælde er allergifremkaldende fødevarer viser sig at være den vigtigste årsag til eksem , og blot til at fjerne dem fra din kost kan producere dramatisk forbedring . Hos spædbørn er komælk den hyppigste allergen , så det er tilrådeligt , at babyer skal ammes .

fejlernæring


Eksem er også skyldes mangler i kosten . Ifølge Botaniske-Online. Com , kan eksem være forårsaget af vitamin B mangler . Zink er et afgørende spor element. Zink er indarbejdet i mange kropslige processer , fra immunsystemet til de enzymer , der gør dit DNA og dine smagsløg . " Andre kutane træk zinkmangel , der kan opstå omfatte asteatotic eksem , " ifølge National Center for Biotechnology Information .

Zink og Skin


Zink appliceres har vist sig at hjælpe helbrede eksem og andre irritationer ved at reparere hudens øverste lag . Det er en vigtig ingrediens i mange hud salver og lotions . Zink findes også i Benadryl , som er kendt for at have en god effekt i behandlingen af eksem . Topiske zink cremer yde nødhjælp ved at reducere rødme og irritation . De giver også en beskyttende barriere , især når babyer er berørt .

Zink i Kost


Eksem kan holdes i skak ved at medtage en indtagelse af zink i din daglige kost . Dette kan gøres ved at inkludere oksekød , kalkun , laks og spinat , som er rige på zink , i din daglige kost . Ifølge en undersøgelse foretaget af National Institutes of Health , er det daglige behov for zink 11 mg for mænd og 8 mg for kvinder . RDA af zink til børn varierer efter alder , med preteens behov 8 mg og yngre børn , der kræver mindre .

Advarsel

Du må ikke selv behandle eksem med mundtligt at tage zink kosttilskud . Eksem og psoriasis ser meget ens , hvorfor det kan være svært at skelne mellem de to . Se en læge , og brug ikke over -the-counter zink behandlinger indtil Deres tilstand er blevet diagnosticeret som eksem , da dette kan give bivirkninger som allergi og nældefeber , og ville ikke levere tilfredsstillende resultater .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.