Arizona ukrudt & græs typer

Mange Arizona ukrudt og græs er indbyrdes udskiftelige . Arter , der anses invasiv ukrudt er samtidig plantes som plæne græs i andre dele af staten . Græsser i Arizona ofte samlet i en af to kategorier , varme årstid eller kold årstid græsser . For at opnå året rundt farve cool sæson græsser er ofte plantet i forhold til eksisterende helårs varme årstid græsplæner . Det varme tørre Arizona klima støtter en overflod af græs sorter .

Bermuda Grass


Bermuda græs også kendt under den fælles betegnelse Djævelen græs er én af de mest udbredte ukrudt i staten Arizona . Bermuda græs viser sig vanskeligt at udrydde , fordi det har tre måder at reproducere : frø , løbere på toppen af jorden og en ekspansiv rodsystem under jorden . Græsset vokser fra 4 til 18 inches høj og anlægget varierer i farve fra rød nuancer til strågul . Bermuda græsset gror godt i næsten enhver Arizona klima under 6. 000 fod elevation . Stærkt skraverede områder eller steder , som jævnligt falde til under 80 grader Fahrenheit vil ikke støtte væksten i Bermuda græs . Bermuda græs betragtes invasive men er også plantet som en græsplæne græs i hele staten .

Rajgræs


I Arizona klima er rajgræs som en cool sæson sort , hvilket betyder , at den trives i forår og efterår , men kampe i løbet af de varme sommermåneder såvel som i de koldere , vinteren . Den rajgræs dyrkes i Arizona betragtes som et årligt og så skal reseeded hver sæson . I køligere højder , kan rajgræs være i stand til at vokse som en staude . Rajgræs anvendes ofte i Arizona med frø over Bermuda græs eller andre varme årstid sorter . Ved eftersåning Bermuda græs med rajgræs , vil Arizona græsplæner være grøn ( eller rødbrun , afhængig af sorten ) året rundt .

Witchgrass


Witchgrass er også kendt som Tumbleweed græs . Witchgrass betragtes som en ukrudtsplante , men er også bevidst plantet i mange områder , fordi det giver næring til en lang række dyr. Witchgrass trives i en række forskellige indstillinger, herunder græsgange , dam kanter , vinmarker og frugtplantager . Witchgrass vokser op til 3 meter høj og danner bundter eller klumper . I modsætning til mange af de andre Arizona græssorter , producerer witchgrass blomster fra juni til november.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.