Røde Kors grundlæggende vandsikkerhed

Hvis du er som de fleste mennesker , du tilbringer i hvert fald noget tid i eller omkring vandet , så vide, hvordan man svømme og sikkerhed, til at følge kan redde dit liv , eller livet i en anden . Den amerikanske Røde Kors tilbyder grundlæggende vand tips og svømme lektioner for at hjælpe alle ophold sikker

Farerne


Du kan allerede kende skræmmende følelse af næsten at drukne eller kender nogen, der har druknet . Røde Kors siger, at næsten 50 procent af de adspurgte havde en nær-drukneulykke , og en fuld fjerdedel havde mistet nogen, de kendte til vandet . Så mange som 1. 100 børn i landet dør af drukning hvert år , med meget små børn og teen drenge er de hyppigste ofre , American Academy of Pediatrics bemærker , tilføjer , at lære at svømme kan redde liv .

Sikkerhed retningslinjer


Bliv sikker ved at følge Røde Kors retningslinjer for brug af puljer eller naturlige forekomster af vand . Indsendt områder bemandet af en livredder gøre de sikreste steder at svømme , og du bør aldrig svømme alene . Svømme lektioner kan forhindre en tragedie , og Røde Kors tilbyder Lær at svømme kurser for alle aldre . Andre gode råd om sikkerhed , der anbefales af Røde Kors omfatter brug af US Coast Guard-godkendt redningsveste på børn eller voksne ufaglærte i svømning , ikke at tillade svømmere at roughhouse eller tage chancer i vandet , hvis man bliver ekstra forsigtig i og omkring søer , floder og oceaner , og iført en redningsvest , mens sejlsport .

Svøm Undervisning


Røde Kors har udviklet en lære at svømme program , med klasser for forældre og deres babyer eller småbørn . I 2005 reviderede organisationen sit program for ældre børn og voksne , der tilbyder seks niveauer af erfaringerne skrider fra vand færdigheder introduktion til grundlæggende færdigheder gennem slagtilfælde udvikling og forbedring af raffinering disse færdigheder og blive en dygtig svømmer .

Hvor Få


Du kan finde ud af, hvor Røde Kors tilbyder svømme klasser i dit område ved at kontakte din lokale afdeling eller via Røde Kors hjemmeside ( se Referencer ) . Mange lokale puljer og hvirvelløse centre tilbyder læseplanen .

Advarsler

Selv om de har haft svømme lektioner , bør små børn være under opsyn tæt i og omkring vandet, American Academy of Pediatrics rådgiver . Organisationen anbefaler også et hegn på mindst 4 meter høje omkring hjemmet puljer . Hvis du er fristet til at passe dit barn med oppustelige vand vinger , tror ikke de er en erstatning for en redningsvest og tilsyn . Hvis uheldet sker , skal du kontrollere vandet for den manglende person, være parat til at ringe 911 , og har livreddende udstyr og en førstehjælpskasse ved hånden . Det er også en god idé at lære CPR og livreddende teknikker , ifølge Røde Kors .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.