brand evakuering strategi

At lære og praktisere , hvad de skal gøre for at undslippe en brand tager et par minutter , men kan redde dit liv . En grundlæggende brandtrappe plan tager omkring en time at udtænke og trække ud . Færdiggøre den indledende proces og gennemføre brandøvelser er lige vigtige . Begynd nu ved at lære det grundlæggende i hvordan du navigerer på vej fra et brand til sikkerhed , så hente den brandtrappe planen nettet på FireSafety. gov henlede Deres plan og dele den med din familie eller medarbejdere

Du skal bruge: .
Klude .
Plastic indkøbsposer .
Forsendelse kasser ( valgfrit ) .

Plan


Tegn plantegning af din virksomhed eller hjemme . Identificere og kortlægge to måder at evakuere hver , via døre og vinduer . Find og markere hvert røg alarm . Vælge et mødested uden for dit hjem eller kontor , som en nabos hus eller hjørnet stopskilt . Alle bør gå direkte dertil efter at de har undgik branden .

Røg


Undgå røg , når det er muligt . Hvis den eneste vej ud er gennem røg , dække munden med en vaskeklud , tørklæde , osv. , og kravle på gulvet under røgen . Røg indeholder giftige gasser , og indånding kan forvirre dig eller få dig til at besvime .

Døre


Føl toppen af hver lukket dør med bagsiden af hånden , så føler dørhåndtaget , og dørkarmen knæk . Hvis det føles varmt , skal du ikke åbne den . Fortsæt til din alternative flugtrute . Forsigtigt åbne en kølig døren ved afstivet din skulder imod det og langsomt åbne den . Smække døren , hvis varme og /eller røg ind . Fastgøre den og gå videre til den alternative flugtvejen .

Windows


Hvis du bor i en multi-historie hjem , købe en sammenklappelig stige til brug ved flugt fra øverste niveauer . Test hvert vindue . Hver bør åbne let og har skærme , som du kan fjerne hurtigt . Hvis din bygning har sikkerhed barer , teste dem. De bør låse hurtigt og åbne nemt .

Practice Månedlig

Øv dig brandtrappe plan månedligt som en familie eller forretning . Gå gennem hele forløbet med mennesker at undslippe ved hjælp af forskellige ruter , herunder en ovenpå vindue , hvis det er relevant . Sørg for, at børn ved, hvordan man bruger den sammenfoldelige stigen , hvis det er relevant . Sørg for, at de kan slippe ud og komme til mødet på deres egen da der i en rigtig brand , kan man blive separeret eller uarbejdsdygtig, eller måske ikke være hjemme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.