fordelene af kulstof handel

Carbon handelssystem er et system , hvor virksomheder , der producerer kulstofemissioner første køb kreditter gør det muligt for dem at udlede en bestemt mængde kulstof i atmosfæren . Virksomheder, der forurener mere behov for at købe flere kreditter . virksomheder, finde måder at undgå udsender kulstof kan sælge deres uudnyttede kreditter

Equity


En af de største fordele ved en handel med kulstof -program er egenkapitalen , med hver virksomhed , der producerer kulstofemissioner tvunget til at købe kreditter i de samme nationale eller globale markedsplads . Det betyder , at prisen på kulstof -kreditter er bestemt af udbud og efterspørgsel snarere end en tilfældig regering-sæt pris .

Incentive


Udsigten til at sælge ubrugte kulstofkreditter , sammen med en reduceret behov for at købe kreditter i første sted , kan give virksomhederne et incitament til at modernisere og finde nye metoder til fremstilling , der producerer mindre kulstofemissioner . Da udgifterne til kulstoftilgodehavender stiger , dette incitament øges . Det vil dog altid være i en virksomheds bedste finansielle interesse at producere så lidt kul som muligt .

Fleksibilitet


En kulstof handel program er også fleksibel , så virksomhederne får en chance for at tilpasse til deres eget tempo . Mindre virksomheder , der kan investere i ny teknologi kan være i stand til at gøre væk med behovet for kulstof øjeblikkeligt, mens større virksomheder fortsat kan købe kreditter , indtil de er fuldt moderniseret og producerer så lidt kul som muligt .

Control


Handel med kulstof giver også en regering langsigtet styring af kulstof , der udsendes af disse industrier. Da regeringen sætter frister for at reducere antallet af kulstof -kreditter til rådighed , kan virksomheder forventer en stigning i prisen på de resterende point. Dette gør det muligt for regeringen at skære ned på kulstofemissioner landsdækkende ved hele tiden at reducere antallet af tilgængelige klimakreditter .

Miljømæssige fordele

Alle fordele af en carbon handelssystem resultere i en miljømæssig fordel . Ved at reducere kulstofemissioner , mindsker en handel med kulstof program belastningen på atmosfæren og presset på planters liv til at filtrere luften . Mindre kulstof i luften også reducerer drivhuseffekten og de mulige virkninger af den globale opvarmning , forebygge eller mindske eventuelle skadelige virkninger af klimaændringer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.