hvad er den primære funktion på kort sigt hukommelse ?

Mennesker har været fascineret med arbejdet i hukommelsen i århundreder . Det var engang troede , at korttidshukommelsen ( STM ) fungerede kun til at gemme informationer midlertidigt , således sit navn . " . episodisk hukommelse " har dog videnskabelige opdagelser afsløret andre funktioner , hvad der var normalt blot kaldet STM , således at denne type hukommelse er nu almindeligt kendt som "working memory " eller til tider som

Identifikation


stimuli i miljøet, samle opmærksomhed af et menneske, enten ved synet , lyd, lugt , smag eller berøring producere en øjeblikkelig reaktion i hjernen . De oplysninger, som er taget i kan bringes ind i korttidshukommelsen , der skal hentes , overføres til langtidshukommelsen eller simpelthen glemt . Således arbejder hukommelse giver en opbevaringsrum , hvor en reaktion på de aktuelle stimuli i miljøet, der provokerer en interesse midlertidigt er holdt indtil den enkelte beslutter hvad der skal ske med de data .

Betydning


Ifølge forskere ved University of Oregon , "Folk vælge, hvad der er vigtigt og relevant for dem , "og " frivilligt vælge , hvilke oplysninger de gemmer i korttidshukommelsen . " Fordi der er en begrænset kapacitet til hvad der kan lagres på én gang , hvad den enkelte husker er baseret på vilkårlige afgørelser . Mange eksempler er givet af tilfælde , hvor to eller flere mennesker ser den samme begivenhed og husker helt forskellige aspekter af happenings .

Funktion


Når hukommelsen af en oplevelse anses for vigtig, og opbevares i langtidshukommelsen , er disse bevaret minderne ofte " anvendes til at styre adfærd , " ifølge en undersøgelse offentliggjort i " unormale Psykologi "ved psykologer fra Indiana University ( IE ) . Forskerne på IE attesteret, at arbejdende hukommelse "er tænkt til at spille en central rolle i adfærdsregulering . . og underskud i arbejdsgrupper hukommelse er blevet forbundet med dysregulated adfærd såsom attention-deficit/hyperactivity lidelse ( ADHD ) . . "

funktioner


En artikel af en gruppe fra University of Michigan offentliggjort i 2008 " Annual Review of Psychology " , at " de tre centrale processer i korttidshukommelsen " er " kodning , vedligeholdelse og genfinding . " I et forenklet eksempel , er en person maleri køkkenet . Maleriet erfaring er registreret ( kodet ) i hjernen og opretholdt på kort sigt til at fuldføre opgaven, så hvad er afsluttet , og hvad man skal gøre næste er kendt . Hertil kommer , prøvede teknikker maleri er hentet fra LTM ved at arbejde hukommelse til brug i den aktuelle oplevelse .

Overvejelser

Alison Preston , fra University of Texas i Austin 's Center for indlæring og hukommelse , udtalte i " Scientific American " ( September 26, 2007 ) , at konvertere en løbende begivenhed fra den arbejdende hukommelse til stabile " langtidshukommelsen kræver tidens gang . " Under denne proces , ifølge Preston , der er " en vigtig, hvis ikke afgørende , rolle for søvn i konsolideringen af nydannede erindringer . " De nøjagtige rolle søvn spiller er ikke blevet fastlagt til dato , og er en af mange igangværende undersøgelser i operationelle funktioner i den arbejdsdygtige hukommelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.