hvad er vandprøvetagning ?

Vand er liv , men ikke alt vand er en sundhedsrisiko for mennesker standarder . Vandprøver kan give en masse oplysninger om en vandkilde som næringsstofindhold , forurening afsløring og Kimtallet . Mange forskellige brancher indsende vandprøver til forsøg med henblik på at forbedre vandkvaliteten . Ikke alene vandprøver giver bestanddele til at drikke , men også for miljøet

Betydning


Vand prøveudtagning er en teknik, der bruges til at analysere vand fra en række forskellige kilder . Sampling er en måde at tage en lille af størrelse af kilden og test det at give oplysninger om det hele. Mange forskellige instanser bruger disse prøver til at overvåge forurening , biologiske eller kemiske ændringer , erosion og vandressourcer ledelse .

Funktion


Boligejere tage prøver af deres drikkevand til sundhedsmæssige betænkeligheder. Kvægfarmere og landmændene kan prøve deres brønde til kvæg og græsningsarealer spørgsmål . Statslige embedsmænd kan teste for vand rekreation og fiskeri årsager . Ligegyldigt hvad vandet bliver brugt til , hvis det vil påvirke mennesker i en eller anden måde skal det afprøves .

Motiver


Vandprøve er nødvendig for at bestemme kemiske og biologiske bestanddele i et vandområde . Igen , flere forskellige brancher bruger vand til at gøre livet mere behageligt for mennesker . Imidlertid er nogle gange ender resultatet frigive vand tilbage i en vandvej fyldt med forurenende stoffer, der kan skade miljøet . Test er ofte mandat fra Environmental Protection Agency at kontrollere mængden af stoffer, der afgives i økosystemer .

Typer


Prøver indsamles der som regel i en Whirlpak ® eller en steril pose , enten i hånden eller ved hjælp af en prøveudtagsledning . For hanen eller brøndvand , bør prøven kommer direkte ud af vandhanen i en steril flaske . Til prøveudtagning af en strøm eller sø , er det vigtigt at tage en prøve fra et websted , der er i forhold til vandområdet som helhed .

Overvejelser

Når kontrollen et vandområde eller et system , er det vigtigt at prøve alle kvartal eller sæson for at opnå en årlig fremtidige ændringer . Jo flere prøver samlet, jo flere data kan gives om et bestemt websted . Drikkevand skal også testes på samme måde at overvåge forureningen og sundhedsrisici . Vandprøver bør gives til et laboratorium i løbet af fire dage og holdes koldt at begrænse mikrobiel indflydelse på prøven .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.