hvordan du installerer et konventionelt septisk system

Installation af et konventionelt septisk system indebærer planen godkendelse , materialer og konstruktion . Afhængig af din erfaring , en lokal septisk installatør entreprenøren og /eller ingeniør vil spare dig tid , penge og give en langsigtet løsning på dit boligområde affaldsproblem . Septiktank forordninger dramatisk ændret svarende til eller bedre end en ny national septisk kode fra 1998 . Lokale sundhedsmyndigheder koder kan endda være mere afhængige og kompleks . Men , sundhed afdelinger har lister over godkendte entreprenører , og hvis du gør dit hjemmearbejde , kan du finde en ingeniør /installatør , der kan lede dig gennem labyrinten af høringer , gebyrer , inspektioner , ændringer , godkendelser og registreringer .

Du skal bruge:
Registreret ingeniør og /eller installatør entreprenører fra de lokale sundhedsmyndigheder afdelingen godkendt listBids på dit job fra 3 eller flere contractorsPercolation testPlan godkendelse fra de lokale sundhedsmyndigheder departmentConstruction af septisk systemHolding tank ( tusind gallon minimum ) Distribution boxTrench eller lække felt " Som bygget " godkendelse af systemet fra sundheds-afdeling .


1 .
Leje en ingeniør septisk installatør entreprenør fra en lokale sundhedsmyndigheder afdeling liste . Bede om at se tidligere arbejde i dit område og kontakt til ejerne for referencer . Anmode om et bud til planer , byggeri og materialer til top tre eller flere entreprenører . Sørg for, at de byder på de samme ting . Hvis ikke , får så afklaring skriftligt. Har dem også angive en slutdato . Septics kan ikke installeres , når jorden fryser og sommeren arbejde perioder er overbelastet . Give fortrinsret til solide garantier . Tjek med de lokale sundhedsmyndigheder afdelingen om deres arbejde med de firmaer, du har besluttet at vælge .

Planerne bør angive hele septisk systemet med holdingtank , distribution boks, og udvaskes felt . Dette bør være et komplet sæt tegninger og opstalter , og materialer der viser din ejendom og hjem og systemet tilføjet. Det bør omfatte omkostninger til materialer og arbejdskraft . Skriv en kontrakt for de ingeniør og en anden kontrakt eller den del af kontrakten for byggefirmaet . Angiv en tilbagevenden dato og vælg dit hold. Der trænger test er normalt drives af ingeniør op foran for at teste porøsitet i jordbundsforhold, og dette vil være en faktor i fastlæggelsen af størrelsen og dybden af de udvaskes feltet . Spørg din tilbudsgivere til at omfatte alle emner, der kræves .

2 .
Indhent plan godkendelse fra sundhedsmyndighederne og eventuelle nødvendige afvigelser eller bestemmelse aftaler i forbindelse med godkendelse , såsom skrald kværn afvisning eller dybde til grundvand modifikation . Dette kan gøres for dig den virksomhed, du leje . Husk, at nogle virksomheder er små , og du bør sørge for , at alt vil blive gjort til din tilfredshed . Du kan leje både en selvstændig ingeniør og et byggefirma særskilt. Din ingeniør trækker de planer og får dig den bedst mulige aftale på et system , der opfylder koder og din pengepung , også . Han ved også, de koder , procedurer , og forventningerne . Han vil rådgive dig om krav om anmeldelse eller håndtag for dig , deltage i møder med de sundhedsmæssige afdelingen i dine vegne , og gør nedsivning tests og undersøgelser med embedslæge for at få de godkendte planer .
3 .

Køb materialer og udføre nødvendige arbejde , der er godkendt af planen . Din ingeniør vil følge opførelsen af kontrahenten gennem afsluttende inspektion og septisk godkendelse af " as built " planer . Du kan stille spørgsmål til ingeniør , og han kan svare , efterhånden som projektet skrider frem . Fill- snavs fjernes og ærter, grus vognlæs bunkerne vil gøre din værftet ligne en krigszone . Det er dine penge , så følger planen fremskridt nu , for det snart vil være ude af syne og begravet . Følg landskabsarkitektoniske udskiftning af din muld og såning og vanding af din nye græsplæne .
4 .

Det sidste trin før der fyldes septisk systemet er en sundhedskontrol " som bygget " plan verifikation på websted som en forudsætning for at modtage officiel godkendelse . Normalt både ingeniøren og entreprenøren mødes med embedslægen og sikre planer blev bygget den måde , de siger , de var . Dette godkendte plan skal være registreret hos din ejendom dåd og titel .

gode råd og advarsler


 • Søg råd fra din ingeniør på enhver og alle ændringer til den foreslåede plan . Følge de endelige plænen dække af loam og såning . Spørg om opfølgning , både tilsået og vanding .
 • Lint fra Vaskemaskinen kan udgøre en alvorlig problem for septisk systemer . Fnug ikke fordøje , men flyder oven på tank og udvaskning felt . Tilføj en fnugfri fælde med udskiftelige filtre til at beskytte liv i dit system . Systemet pumpning hvert par år er nødvendig. Hvis der kun to mennesker bor i boligen så fem til seks år vil være tilstrækkeligt . Brug en professionel septisk pumper og har alle tanken materiale fjernet . Undgå fortyndere , sur eller basisk rengøringsmidler , madolie og vegetabilsk affald og minimere trash ind i septisk system .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.