hvordan man kan blive certificeret til at uddanne folk om sikkerhed

Forskellige programmer , der udbydes til at blive en certificeret sikkerhed træner . Certificeret sikkerhed pædagoger instruere arbejdstagerne i forskellige brancher og erhverv , for at reducere arbejdsulykker og farer , der kan findes . Med den rette certificeringer , kan en professionel sikkerhed instruktør bliver ansat på den lokale , statslige og føderale niveau , der gav hende at uddanne enkeltpersoner uden for arbejdspladsen
1 .
Tilmeld dig Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) , opsøgende uddannelsesprogram , som giver en uges kursus bekræfter enkeltpersoner til at instruere enten 10 timer eller 30 timer sikkerheden klasser i byggeriet eller generelle industri . Programmet omfatter forskellige emner inden for sikkerhed og sundhed farer og forvaltes af OSHA Training Institute og OSHA uddannelsesinstitut uddannelsescentre. Oplysninger om tilmelding i opsøgende program kan findes på deres hjemmeside , samt en liste over skoler og organisationer, der tilbyder sådanne kurser for at opnå certificering og grader .
2 .
opnå certificering gennem World Sikkerhed Organization , som sigter mod at uddanne personer i miljø-, sundheds -og sikkerhed på arbejdspladsen , samt forebyggelse af ulykker. Den WSO tilbyder 16 certificering programmer, der tillader sikkerhed fagfolk til at uddanne og administrere arbejdere . For at opnå certificering , skal du søge via deres hjemmeside . Vælg certificeringer kræver eksaminer , der skal træffes . Den WSO vil kontakte enkeltpersoner , der kræver en eksamen for certificering og give sted, dato og tidspunkt .

3 .
Tag en uafhængig undersøgelse , der tilbydes af National Association of Safety Professionals online . Studerende kan hente dokumenter fra hjemmesiden for at studere på deres eget tempo , i op til seks måneder . Certificeringer er opdelt i to programmer : Professionel Certificering og aktuelle træning. Professionel Certificering består af 12 forskellige programmer , der tilbydes for at opnå en bredere forståelse for OSHA regler . Aktuel uddannelse tillader enkeltpersoner at blive certificeret i bestemte områder af sikkerhed , som du kan modtage efter færdiggørelse af en af de 29 fastsatte kurser , i emner som en gaffeltruck Safety eller Accident Investigation .
4 .

Få uddannelse gennem bestyrelsen for Certified Safety Professionals til at identificere farer , der kan udgøre et problem for arbejdstagere, offentligheden , brancher og egenskaber . Certificering ydes til dem, der har deltaget i et to eller fire år institution , og som har mindst tre års erhvervserfaring erfaring med sikkerhed . At opnå certificering gennem BCSP , skal du anvende og registrere til at træffe de rigtige nødvendige undersøgelser . Efter accept i programmet , vil et årligt gebyr være forpligtet til at opnå certificering , samt en samling af 25 fortsættelse af certificering point , opnået i løbet af fem år . Du kan søge til eksamen ved at downloade et program fra BCSP hjemmeside og sende den med posten til den adresse på formularen .
5 .

Certificering kan også modtages via en højere læreanstalt . Med hovedfag som en arbejdsmiljø tekniker på en toårig college , vil fire år universitet eller erhvervsskole , kan du få viden om risici på arbejdspladsen og forebyggelse af ulykker , samt statslige og føderale sikkerhedsregler , som fastsat i gældende lovgivning . Se den amerikanske Bureau of Labor Statistics hjemmeside for mere information om uddannelse i dit område .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.