nitratfjernelsen vandbehandling

Fjernelse af nitrater fra vand er især vigtigt , når spædbørn drikker vandet . Spædbørn er modtagelige for methæmoglobinæmi-eller blå baby -syndrom-som forårsager hæmoglobin i blodet til at bære mindre ilt . Environmental Protection Agency indstille den maksimale niveauer for forurenende stoffer for nitrat på 10 mg pr liter . Forstå, hvordan man forhindrer , overvåge og fjerne nitrater er nødvendigt, hvis du har din egen vandkilde , såsom et godt

Overvågning


Det er bedst at teste godt vand mindst en gang om året . Private laboratorier debitere $ 10 til $ 20 for nitrat og bakterier test , ifølge en 2009 EPA hjemmeside . Overvåge godt for ting som revner , ødelagte eller manglende hætter og bilægge . Registre over test og resultaterne af inspektionerne , så du vil vide, hvornår eventuelle problemer stammer fra. Hvis din ejendom har eller er tæt på en septiktank , inspicere for skader . Husk på nitratindhold variere . Hvis det vel er i et område med opdræt , er det klogt at teste i foråret , efter at gødning kan anvendes .

Forebyggelse


Under forholdsregler for at undgå nitrater fra at indtaste din brønd eller foråret er godt tjent . Kender de mulige kilder til nitrat i nærheden af din vandforsyning . Disse omfatter animalsk affald , gødning , septiktanke , vand vigtigste pauser og andre organiske materialer i nærheden af vand kilde . En forholdsvis lille mængde af næringsstoffer til vandmiljøet rejser nitratindhold . En North Carolina State Water Quality hjemmeside anbefaler brønde være mindst 100 meter over en eventuel forurening kilder bygning volde at omdirigere afstrømning væk fra brøndhoveder , og bygning af betonplader rundt brøndhoveder at forhindre nitrater i vandet .

omvendt osmose


Omvendt osmose er et system , der lægger pres vand , tvinger det gå igennem en filtrering membran . Sådanne systemer affald mange liter vand i behandlingsprocessen og er energikrævende. RO enheder vil næsten aldrig fjerne alle nitrat , og hvis ikke ordentligt vedligeholdt , kan de ikke fjerne forurenende stoffer, en North Dakota State University landbrug hjemmeside påpeger . For at få en hel-house RO system fungerer korrekt i 2010 kan koste omkring $ 4. 000 til $ 8. 000 .

Ion Exchange


Ionbyttere for nitrat fjernelse handel chlorid og sulfat -ioner for nitrat -ioner. Tilføjelse chlorid er nødvendigt efter at behandle en række gallon , som angivet i fabrikantens anvisninger . Penn State University landbrugs hjemmeside står vand , der er højt i sulfater mindsker effektiviteten af ionbyttere i nitratfjernelsen .

Ny vandkilde

Fjernelse nitrater fra vand er vanskelig. Blending vandet kilde med hinanden for at udvande nitrat eller finde en helt ny vandkilde kan være nødvendig. Blending er den mindst attraktive af de to muligheder som den originale kilde kunne modtage en større belastning af næringsstoffer , hvilket resulterer endnu en gang , i uacceptable nitratindhold . Finde og indarbejde en ny kilde til vand kan være en vanskelig og dyr proces . Men i betragtning af hvor let nitrat opløses i vand , hvilket gør det vanskeligt at fjerne , og på bekostning af behandlingsmuligheder, det er det bedste alternativ i visse situationer .

Advarsel

Traditionelle sikkerhedsforanstaltninger , såsom kogende vand , vil ikke fjerne nitrat . Kogende vand forventes at stige nitratindhold .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.