om lithium AA -batterier

Avancement i teknologi har bragt i gennemgribende ændringer inden for batteriteknologi produktionsteknologi. Nyere historie kan spores med den hurtige avancement papiret klædt zinkchlorid batterier til ædelmetaldublé tørbatterier . Denne teknologi er blevet erstattet af alkalisk tørbatterier , som er blevet yderligere overhalet af lithium -batterier . Forskellen i lithium -batterier er ikke genopladelige ( lithium ) og opladning ( Li-Ion ) . Lithium -batterier indeholder lithium i sin rene og grundform som anode , hvor han som Li-Ion batterier bruger lithium forbindelser, som gør dem mere stabile .

Batteri Størrelser


Batteri størrelser over hele verden er blevet standardiseret baseret på ANSI -standarder . Størrelsen af den tørbatterier spænder fra UM1 , UM2 til AA , AAA og 9 Volt rektangulære størrelser . UM1 , AA og AAA størrelser er de hurtigste flytte celler på markedet . Batterier er undertiden benævnt som størrelser C og D også .

Programmer


UM1 størrelse er brugt i fakler og andre former for udstyr , mens AA er mest populært anvendes i alle elektroniske dimser og genstande , herunder og ikke begrænset til pen størrelse fakler , regnemaskiner , ure og timere og fjernbetjeninger. Listen kan udvides yderligere uendelige . AA størrelser er den hurtigste batterierne også brugt i flash lys kameraer .

Popularitet


I AA segmenter i dag , mange flere muligheder for batterier er tilgængelige , nemlig Alkaline, både genopladelige og ikke genopladelige , NiZn og NiMH . Lithium AA -batterier er de mest populære og hurtigste batterier i efterspørgslen til brug i foto kameraer og elektroniske apparater . Lithium AA batterier er dyrere end alkaline -batterier og andre i samme kategori .

Fordele


Lithium AA batterier er i stand til at levere høj spænding . Disse batterier er ideelle til puls decharge . De sidste mange år og har en lang holdbarhed . Lithium AA -batterier er ideelle til brug i ekstreme temperaturer . De udleder en konstant spænding , som ikke svinger . Disse batterier har gode afledningsmodstand som gør dit udstyr sikkert . De viser sig at være en af de bedste stand -by kilder til magt .

Sikkerhedsfunktioner

Lithium AA -batterier er omfattet af sikkerheds- og genanvendelse af affald regler . Batterierne er erklæret ikke-farligt og ikke-ætsende stoffer og kræver ikke nogen særskilt guiltiness til bortskaffelse af affald , indsamling og genanvendelse . Men transport og forsendelse proceduremæssige retningslinjer skal følges af selskaberne under transport af disse batterier .

Fakta

Mange almindelige mennesker tror, at disse batterier er nødt til at være nedkølet , når den ikke er i brug for længere holdbarhed . Dette er kun en myte og ikke berettiget , fordi lithium -batterier er bygget til at modstå temperatursvingninger og køling ikke nødvendigvis forbedre deres præstationer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.