sikkerhed af elbiler

Med benzinpriser skyder op globalt , skubber bilfabrikanterne til at udforske genopladelige hjælp af energi såsom el-og solenergi . I løbet af de sidste par år har forskellige virksomheder indført batteridrevet el- biler . Men den sikkerhed af elektriske biler er en udbredt bekymring . Amerikanske bilproducenter har taget føre til aktivt at tilskynde folk til at bruge elbiler og har foreslået lovgivning at fastlægge sikkerhedsstandarder

Risikofaktorer


Den største risikofaktorer vedrører mængden af elektrolyt gemt i bilens batterier og den høje spænding aktuelle behov . Elbiler bruge 120 eller højere spænding strøm til at køre den elektriske motor , endnu mere , når du kører air- condition . Den opstår fra placeringen af batterier fordelt rundt om bilen for at sikre vægt balancering . Derfor det højspændingskabler løber på tværs af bilens undervogn .

Sikkerhedsforanstaltninger


Bilproducenter og designere forsøger at reducere sådanne risici . Et af de vigtigste designelementer er adskillelsen af høj spænding DC-strøm fra resten af systemet , der bruger AC strøm til lys og andre funktioner .

Andre problemer


El-motor-drevne biler støjer mindre end benzin-drevne biler , som kan være et spørgsmål om sikkerhed for fodgængere . Folk, der har høre-og synsproblemer kan ikke nemt føle eller høre bilen nærmer sig , især hvis køretøjet kører med en lavere hastighed . Indsats , der stræbes efter at finde en passende løsning på dette problem .

Sikkerhed retningslinjer


Den amerikanske regerings retningslinjer for sikkerhed fastsætte minimumskrav for VE bilproducenter om chaufførernes sikkerhed . De retningslinjer siger, at chaufførerne skal beskyttes og isoleret fra enhver elektrisk stød eller uheld , der udspringer af ophobningen af gasser . Isolering og sikkerhed er blevet behandlet i detaljer .

Gunstige Aspect

Et punkt , som går ind for sikkerhed elbiler er , at de vejer tungere end en almindelig benzin-drevne bil . Mens det påvirker størrelsen og plads i bilen sammen med andre funktionelle aspekter af kørsel , øger det den opfattelse, at EV bilen sikkert kan modstå påvirkningen i en ulykke . Det forventes , at virkningen af et hit eller sammenstød ville blive båret af bilens krop og batteriet vægt , med mindre chance for at skade og skade for personer, der rejser i bilen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.