sundhedsmæssige spørgsmål

Selvom sundhed og sikkerhed er værdiansat i alt, hvad vi gør , udtrykket " sundhed og sikkerhed " spørgsmål vedrører primært til arbejdsmiljø og sikkerhed og miljøhensyn . Interessenter i erhvervsmæssig eller sikkerhed på arbejdspladsen er ikke kun medarbejderne , hvis sundhed er på spil , men også arbejdsgivere, der søger at både opretholde en produktiv sundhed kraft og undgå sanktioner eller juridisk ansvar , samt den brede offentlighed , som kan blive berørt af miljømæssige falder ud fra større arbejdsplads hændelser .

Individuel Sygdomme


Personer på arbejdspladsen kan blive syge på mange forskellige måder , såsom gennem eksponering for kemikalier , gasser eller dampe , som et resultat af syge bygninger (for eksempel i et dårligt ventileret arbejdspladsen) , eller i nogle erhverv , gennem kontakt med dyr transporterer sygdom . Sådanne risici kan minimeres ved god arbejdsplads, hygiejne og ventilation , sikker opbevaring af farlige stoffer , og om nødvendigt , beskyttende beklædning og udstyr .

Individuel Skader


Arbejdsulykker har utallige årsager , fra dårligt vedligeholdt udstyr til defekt fortove , stilladser og hylder , til medarbejder uagtsomhed . I mange lande , herunder USA , håndhæve regulerende myndigheder standarder for sikkerhed på arbejdspladsen , hvilket gør detaljerede anbefalinger til inspektion af stedet og udstyr samt for sikker praksis i næsten alle typer af arbejde .

Ulykker og Major Incidents


På trods af forholdsregler , ulykker stadig forekomme . Sundhed og sikkerhed fagfolk følger detaljerede protokoller, der reagerer på ulykker , rapportering dem til de rette myndigheder og korrigere årsagerne . På industrielle og kemiske anlæg i særdeleshed , kan ulykker blive større ulykker og endog omfattende katastrofer , der berører ikke kun ansatte , men medlemmer af offentligheden og endda miljøet . Katastrofer på atomkraftværker , for eksempel tælle som vigtige sikkerhed på arbejdspladsen fiaskoer .

Ergonomisk Spørgsmål


Ergonomisk problemer kan ikke være så dramatisk som ulykker , men er en væsentlig sundhedsmæssigt problem på arbejdspladsen. Ergonomi er studiet af den måde , hvorpå en arbejdstager, individuelt interagerer med sit arbejde station , uanset om det er en fabrik transportbånd eller et skrivebord med en computer . Kroniske helbredsproblemer kan være forårsaget af dårlig kropsholdning , uegnet møbler eller dårligt designet udstyr , gentagen belastning ved udførelsen af opgaver , dårlig belysning og utilstrækkelige pauser fra arbejdet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.