svamp og tå vabler

Svamp og tå blærer er fælles for folk som atleter , der holder deres fødder dækket det meste af tiden . De kan også skyldes forkert fodtøj , uhygiejniske fitnesscentre , swimmingpools eller langvarig brug af sokker . Fødderne bliver svedige på grund af fugt og varme , så de gnide mod fodtøjet , der forårsager blærer

Blister


Blister er et udbrud , og væske er indsamlet inden for lag af huden . Med forlænget friktion blisterpakningen udvides , rød, og bliver smertefuld . Tilsvarende er mund svamp eller fodsvamp forårsaget af en svamp kaldet Trichophyton og er meget almindeligt.

Symptomer


Foot svamp starter med kløe mellem tæerne , der bliver uudholdelig , og du vil føle en brændende fornemmelse og kan se afskalning af huden . Toe vabler ligner gennemsigtige bobler og er smertefulde at røre ved. De fleste af de gange disse blærer løse på egen hånd , men de kan blive smittet og decharge væske . På dette stadium det kræver lægeundersøgelse , fordi hvis de efterlades uden opsyn det kan føre til en alvorlig såret .

Diabetes og svamp og Toe Blister


Diabetikere lider af diabetisk neuropati . Dette er en tilstand, hvor patienterne ikke er klar over fornemmelser i deres øvre eller nedre ekstremiteter på grund af nerveskader forårsaget af diabetes mellitus . Så hvis en diabetiker får en fod blister eller svamp kan han ikke være klar over det eller kan ikke tage det alvorligt . Dette kan gå ubemærket hen , indtil koldbrand sætter indI nogle værste tilfælde kan det også føre til amputation af tåen eller foden afhængigt af omfanget af skaderne .

Forebyggelse


Hvis lille forholdsregler er truffet i tide , de sparer dig fra mange smerter . Her er en tjekliste for , hvad de skal gøre for at forebygge vabler og svamp :• Undgå at holde fødderne våde eller fugtige for længe varigheder . Altid holde et ekstra par sokker eller nogle talkum handy at holde fugt væk .

• Hold ændre dine sokker med jævne mellemrum . Fodtøj bør også vaskes og desinficeres på en regelmæssig basis .

• Sørg for at bruge rigtige blødgøring cremer og anti-allergisk fugtabsorberende medicinerede pulver .

Behandling

Ingen større behandling er påkrævet, hvis svampen eller blister bare har sat ind Så vidt blærer vedkommende er det bedst at lade dem urørt , da de kan blive inficeret . Mange over -the-counter topiske cremer og medicineret pulvere er til rådighed. Hvis du ser pus eller klar væske eller blod , og derefter overveje at besøge en ortopæd .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.