swimming pool behandlinger og staph infektioner

Swimming pools kan være en grobund for mange forskellige typer af staph infektioner , som kan forårsage betingelser der spænder fra rød , kløende hud til bylder , øjeninfektioner og udslæt . For folk med svækket immunforsvar , kan en staph infektion, kan medføre mulighed for alvorlige konsekvenser. Forebyggelse i poolområder er nødvendigt , men hvis du nyde svømning skal du være opmærksom på de forskellige måder at beskytte dig selv fra denne smitsom tilstand

Staph Infektioner


Staphylococcus bakterier forårsager staph infektioner . De bakterier trives i næsen eller på huden af både syge og raske mennesker , ifølge Mayo Clinic . En staph infektion kan være værre end en mindre hudirritation , men , det kan forårsage lunge , hjerte og urinveje problemer . Svækket immunforsvar invitere staph infektioner i , hvilket yderligere svækkelse . Der er et stigende antal stammer af staph bakterier , nogle resistente over for antibiotika .

Pool Behandling


Swimming pool vand er renset i trin , med vand først at gå i rensningsanlæg . Vandet så passerer gennem en hårfjerning filter til at fjerne alle forurenende stoffer, fra insekter til hår og blade . Mindre forurenende stoffer er fanget , når vandet ledes gennem et sandfilter , som stammer ud af alt fra hudceller til huden fedtstoffer . Bassinvandet er behandlet med en bred vifte af kemikalier og klor at falde staph og andre bakterier .

smitte


Staph infektioner er enkle at kontrakten og at give videre til andre , og de angriber så let , at selv de sundeste folk kan få dem . Renlighed kan hjælpe med at standse spredningen af staph infektioner , men selv det er ikke nok til at udrydde bakterier . Poolområder er særligt modtagelige for staph bakterier på grund af den varme fugtige forhold . Omklædningsrum , brusekabiner og pool områder kan sprede infektioner . Saunaer og solarier også race -infektion .

Forebyggelse


Staph infektioner kan minimeres med renlighed , håndvask , og grundig brug af sæbe og vand eller sanitizers . Pool og brusebad områder bør holdes desinficeres , måtter og gelændere vaskes ofte . Fugt er en faktor i avl staph infektioner , og alle fugtige områder i og omkring pools bør grundigt og hyppigt renset . Søge lægehjælp på de første tegn på hudirritation , sår eller kløe .

Forsigtig

Selvom læger ordinere antibiotika til staph infektioner , nogle stammer er resistente over for lægemidler , og disse er stadig vanskeligere at opretholde . Bede om oplysninger om , hvad staph og bakteriel forebyggelse er brugt på dit helbred klub . Bær sport tøfler rundt om poolen og bruser områder . Undgå låntagning barbermaskiner , sæbe eller svampe , og dække spa bænke med et håndklæde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.