typer af kemiske reaktioner i svømmebassiner

Folk bruger klor , desinfektionsmidler , alkalinitet , pH justeringsanordninger, klor stabilisator , algaecide og filterhjælp at holde deres puljer rent og sundt . Alle disse kemikalier kan reagere med hinanden og med mennesker i vandet . Undertiden er resultatet blot en duft eller en ændring i vandets udseende , men det kan også påvirke organer svømmere .

Allergiske reaktioner


Forskere ved Purdue University fandt , at respiratoriske reaktioner kan forekomme , når sved og urin er blandet med høje niveauer af klor . Svømmere kan kontaminere pool med sved , kosmetiske produkter , solcreme , fecal spørgsmål og urin . Når folk er svømning i en offentlig svømmehal eller deres egen pool , de synes, de lugter af klor i vandet , men hvad de virkelig lugten er kloraminer , som er en blanding af disse biprodukter . Den biprodukter afvikle i klor og pH-værdier , som forårsager den forudsatte " klor lugt . " Høje koncentrationer af klor blandet med kloraminer i vandet kan give problemer for dine øjne , hud og åndedrætsorganer. Overbrusning før du svømme og ikke svømme med en tarmsygdom kan reducere forureningen i svømmebassiner .

grønt hår


Nogle svømmere kan få grønt hår efter at være i en pulje fra enten metaller ( dvs. kobber ) i vandet , at hjælper med at kontrollere alger ( algedræbende ) eller metaller fra puljen VVS og inventar , i henhold til de sunde Pools hjemmeside . Metallerne i puljen holde sig til proteiner i håret akslen , som forårsager den grønne farve . Denne farve er mere synlig på blondiner , især dem, der afblege deres hår ofte . Det er svært at mærke nuancer af grønt på en person med sort hår . Bære en badehætte til at forhindre grønt hår vises , når du svømmer . Hvis du ikke føler sig godt tilpas iført en badehætte , skylles dit hår efter du svømme og følger med en blid shampoo .

vandbårne Sygdomme


pH niveauer kan forårsage en kemisk reaktion med klor niveauer . PH er en brintionkoncentrationen , som måler surhedsgraden eller basicity af en swimming pool . Skalaen for måling af pH varierer fra 0 ( stærkt surhedsgrad ) til 14 ( stærk base ) med 7 som den neutrale niveau af pH . Du ønsker en swimmingpool for at have mindre alkaliske niveauer af 7,4 til 7,8 , så det vil ikke skade øjne og vil ikke korroderer med klor . Det sunde Pools hjemmeside siger, at klor niveauet bør ligge mellem 1,0 og 4,0 ppm . Du kan se, om en pH-værdi er for lav , hvis opløste metaller efterlade pletter på væggene i swimmingpoolen , dine øjne bliver irriterede , vandet er surt , eller hvis metal inventar korroderer . Misfarvning af pool vægge , uklart vand , øjenirritation , og en overanstrengt filter er årsagerne til ph niveauer , der er for høje . En lav pH medfører klor niveauer hurtigt sprede , mens høje pH- niveauer kan få klor aktivitet at sætte farten ned og blive ineffektiv . En forkert klor gør vandet mindre effektiv i kampen off bakterier og snavs og sætter dem i risiko for allergiske reaktioner . Teststrimler-fundet på swimmingpool forsyninger butikker og terrasse og have butikker , kan hjælpe dig teste for både klor og pH-værdier .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.