AED vedligeholdelse tjekliste

En automatisk ekstern defibrillator ( AED ) er en livreddende udstyr , der kan sidde stille i længere tid . Hvorvidt en AED bruges hver eneste dag af en redningstjeneste udbyder eller var købt som en arbejdsplads sikkerhedsforanstaltning og er aldrig brugt , det skal kontrolleres hver dag . Tid til at finde en ubrugeligt udstyr bør ikke være den tid, det er nødvendigt for at hjælpe med at redde et liv .

Elektroder


Undersøg elektrode pakken . Den pakke skal være forseglet . Hvis det ikke er , kan elektroden limen tørrer ud . Dette kan gøre enheden ubrugelige, fordi skærmen registrerer hjerterytmen gennem elektrodepuder . Hvis skærmen ikke kan fornemme den puls , vil det løbende instruere den erhvervsdrivende at tjekke elektroden vedhæftning . Også , elektroder udløber . Kig på producentens brug-efter dato at bekræfte, om en pakke skal skiftes .

Elektrode Kabel


Find elektrode kabel . Det er det kabel , der sættes på skærmen i den ene ende og elektrodepuder i den anden ende . Kablet skal opbevares i AED taske eller mappe . Aldrig vind kablet stramt , fordi det indre elektrodeledningerne kan bryde . Opbevar dette kabel løst lag i AED sættet .

Primary Battery


Det primære batteri er batteriet , der opholder sig i AED , når det ikke er i brug . Mange antiepileptika har en selvtest diagnostiske funktion . Hvis enheden har en knap mærket " test , "dette er knap testeren skal presse for at køre den daglige diagnostiske check . Hvis der ikke er en test knap , tænd AED ved at bruge " på " knappen . Hvis enheden let kommer på, og hvis den automatiske stemme prompt instruerer testeren til at fastgøre elektroder , er batteriet fungerer korrekt .

Sekundær Batteri


Look at sikre et sekundært batteri er gemt sammen med enheden. Hvis der ikke er sekundært batteri i sættet , testeren er nødt til at finde den . Når AED bruges til defibrillering , vil batteriet nedbryder . Den sekundære Batteriet er afgørende , hvis det primære batteri svigter under en redningsforsøg . Test sekundære batteriet ved at fjerne det primære batteri og efter samme fremgangsmåde , der anvendes til at kontrollere det primære batteri .

DC Ladekabel

En AED skal sættes i en jævnstrøm strømkilde , når de ikke er i brug . Holde enheden er tilsluttet en stikkontakt forsikrer enheden er i en tilstand af parathed og holder det primære batteri fra nedbryder over tid . Dette gælder især for udstyr , der går i lange perioder uden brug .

Optagelse

Bemærk , hvis kalkerpapir er lagt ind i AED . Ikke alle antiepileptika bruge kalkerpapir . Hvis AED gør brug kalkerpapir , forsikrer , at papiret er lagt korrekt ved at trykke på " record " knappen , mens enheden er tændt . Hver enhed har en form for indspilning hukommelse . Efter kalkerpapir , er den næsthyppigste hukommelsesenhed et kort , der skubber i en havn ligner datakort til et digitalt kamera . Optageren er som regel på den side af AED bag en lille , beskyttende dør .

Hjælpsom emner

Der er flere nice -to-have poster i AED kit . Skrabere er nyttigt, hvis patienten har nok hår på kroppen , at elektroderne ikke kan opholde sig i kontakt med hans hud . Alkohol prep puder fjerne kropsolie , der også kan føre til nedsat vedhæftning . En hånd håndklæde , vaskeklud , eller andre tørre tørre er nyttigt for patienter , der er svedt , eller føler klam , hvilket igen kan føre til tab af elektrode vedhæftning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.