Hotellet brand evakuering

Den brandalarmanlæg blaring , og røg er begyndt at fylde hallen på hotellet , hvor du skal bo på. Ifølge Seattle Fire Department 's brandbekæmpelse Division i Washington , en gæst , hvis værelse står i flammer har omkring to minutter at komme ud i live . Den by, hvor dit hotel ligger , vil sandsynligvis have vedtaget love kræver, at hotellets personale til at have en evakuering procedure på plads i tilfælde af brand . For eksempel kræver Charlotte Brandvæsen i North Carolina alle boliger occupancies fungerer som hoteller , moteller eller pensionater til at have en brandsikkerhed og evakueringsplan på plads , for at kunne fungere lovligt .

Personale Mødes reception eller på flugtveje


Hvis en alarm lyder , medarbejderne er til at haste til receptionen og afvente ordrer fra branden direktør . Branden direktør er en tidligere person, der udpeges som tilbringer størstedelen af deres arbejdsuge på hotellet og ved at det inde og ude . Fire vagter er disse ansatte , der er tildelt en specifik gulv til at hjælpe med evakueringen af gæster på denne etage , foreslår Charlotte Fire Department . I tilfælde af en alarm , vil de rapportere til deres stillinger --- normalt ved afgangen trappeopgange af gulvet , som de er tildelt --- og afvente branden instruktørens ordrer , anbefaler High -Rise Hotel Fire Safety Plan , i Houston , Texas .

Kontroller for Brand


Hvis alarmen lyder , en eller to medarbejdere , med walkie-talkies , skal sendes til alarmen placering at afgøre, om en brand er til stede . Hvis det er , de har ansvaret for at alarmere receptionen og alarmering dem i umiddelbar fare for at blive fanget af flammerne . De ansatte skal udføre en lommelygte på deres person , i tilfælde røg bliver for tykke , og de kan ikke se godt . De vil hjælpe branden vagterne i oprunding gæster og evakuere dem fra hotellet .

reception


Receptionen degnen skal ringe 911 og relæ afsenderen af hotellets navn , adresse , ilden placering inden for hotel og alle relevante oplysninger, som brandvæsenet kan få brug for at opdage eller slukning . Receptionen Driftslederen skal kun tage disse opkald kommer inde fra hotellet , før der er eksterne , fordi disse kan komme fra gæster forsøger at advare receptionen af en brand eller en klemning situation .Da receptionen degnen venter for at få hjælp til at ankomme , bør hun begynde at kalde alle hotellets gæster og advare dem om alarmen og deres behov for at rømme lokalerne . Som hun gør dette , vil hun nødt til at holde en liste over gæster, der ikke besvarer deres telefoner . Denne liste vil blive givet til brandvæsnet sammen med master nøgler til hvert værelse på hotellet , efter deres ankomst . Ifølge Seattle Fire Department 's hotel planen om våbenhvile , også i receptionen degnen bliver nødt til at udskrive en liste over alle gæster , der fremhæver dem, der har handicappede og dem, der kan kræve ekstra hjælp til at evakuere bygningen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.