OSHA regler for frivillige brandvæsen

Regler fra Occupational Safety and Health Administration gælder for frivillige brandvæsen . Ifølge VolunteerFD. org , er OSHA forskrifter baseret på retningslinjer udarbejdet af National Fire Protection Association . OSHA regler omfatte uddannelse, bore , udstyr og journalføring

General Duty


Frivillige brandfolk anses medarbejdere i brandvæsnet og falder under den almindelige pligt bestemmelse i OSHA forordninger . Klausulen kræver, at arbejdsgiverne til at give et sikkert arbejdsmiljø . Mens brandslukning er farlige kravet er blevet fortolket til at betyde det brandmand skal uddannes og udstyres på en måde , der giver så meget sikkerhed som muligt .

Uddannelse


OSHA krav mandat frivillige brandmænd tog i den type brandslukning , de er tildelt i afdelingen . Hvis en brandmand er tildelt interiør brandslukning , han kun skal træne på indvendige situationer . Frivillige brandfolk er forpligtet til at træne kvartalsvise selvom uddannelsen ikke kræver egentlige brand .

physicals


Frivillige brandfolk er forpligtet til at bestå en pre-beskæftigelse fysisk . Denne fysiske er designet til at bekræfte, at brandmanden er fysisk i stand til at bruge en selvstændig åndedrætsværn ( SCBA ) . OSHA definerer ikke den mindste fysiske krav til SCBA brug , men i stedet overlader det til skøn MD udfører fysiske. Selv om det ikke er en OSHA krav, nogle frivillige brandvæsenet kræve en årlig medicinsk fysisk .

SCBA


OSHA kræver en årlig test bekræfter pasform i SCBA . Det betyder ingen skæg , goatees eller andre ansigtsbehåring , der vil påvirke pasformen af masken .

Generel uddannelse

Det Frivillige Brandværn er nødvendige for at opretholde uddannelsen poster for alle sine frivillige . Officerer af enheden bør uddannes til et højere niveau end de frivillige , de kommando. Træning skal følge en forberedt plan , vedlægge dokumentation for de omfattede emner , mål for træningen og en liste over de frivillige deltager .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.