Røde Kors førstehjælp og CPR -certificering

Den amerikanske Røde Kors , som blev oprettet i 1881 , tilbyder kurser, som tog enkeltpersoner at yde livreddende pleje i tilfælde af en nødsituation . To sådanne kurser er førstehjælp og CPR /AED certificeringer . Den førstehjælp klassen lærer om ikke-kardiopulmonale skader , mens genoplivningsudstyr ( CPR ) /automatisk ekstern defibrillator ( AED ) Kurset fokuserer på nødsituationer i hjertet og lungerne systemer . Studerende kan følge en af to selvfølgelig spor : livreddende for lægfolk responderende eller redningsudstyr til den professionelle redningsmand .

Krav og klasse Typer


Kurser i førstehjælp og CPR /AED tilbydes alle aldre , men bør du ikke tilmelde dig i . et CPR /AED certificering klasse , hvis du ikke er fysisk i stand til at hjælpe folk i tilfælde af en nødsituation . Alle studerende i førstehjælp og CPR /AED klasser skal bestå en Røde Kors standardiseret test , før de tildeles en certificering . Ud over kurser for professionelle redningsfolk . Røde Kors skræddere klasser til dem , der kan være forpligtet til at hjælpe i lokalsamfundet , på arbejdspladsen eller vildmark nødsituationer

Førstehjælp


Den førstehjælp kursus dækker en bred vifte af emner, der vedrører yde akut behandling til personskade , bortset kardiopulmonal spørgsmål . For eksempel underviser førstehjælp klasser teknikker til fiksering brækkede knogler , forbinding svær flænger ( nedskæringer ) og behandling af brandsår , studerende tilbringer en del af klasse tid på at øve fiksering og forbandt medstuderende eller frivillige . Ifølge deltagerens manualen , at den amerikanske Røde Kors bruger , også de studerende lære , hvordan du fjerner bevidstløs eller svært tilskadekomne ofre fra potentielt farlige miljøer ved at gennemføre dem med eller uden assistance.

CPR


I CPR klasser , er studerende trænes i at genkende tegn på en kardiopulmonal nødsituation . De skridt for at kontrollere et offer i CPR -programmet omfatter undersøgelse for vejrtrækning , en puls og luftveje konstriktion . Studerende er forsynet med plast mannequiner , som for at øve redning vejrtrækning og CPR . Derudover giver klassen oplysninger om personlige værnemidler , som bør udnyttes i løbet redde for at forhindre spredning af sygdommen . Disse teknikker blandt andet er beskrevet i detaljer i deltagerens manualen , at den amerikanske Røde Kors giver til folk , der tager klassen .

AED


AED del af CPR /AED kursus lærer den korrekte teknikker til at udnytte AED maskiner , som ofte er placeret på steder , hvor nødsituationer kan ske , såsom kontorbygninger og områder , hvor folk har tendens til at samles . En AED konsol indeholder to bryst puder , ledninger og en maskine , der leverer en elektrisk ladning til offeret i et forsøg på at genstarte sit stoppet hjerte . AED kursus beskriver de situationer, hvor AED brug er relevant, den korrekte placering af elektroderne på offerets bryst og hvordan man udfører hjertemassage efter behandling med en AED .

Certificering

Når du er certificeret , kan du acceptere et job som professionel redningsmand eller som en lægmand responder udføre førstehjælp og CPR med lidt frygt for juridiske konsekvenser . Førstehjælp certificeringer er gyldige i tre år , men CPR /AED certificeringer skal fornyes hvert år . Recertificering kurser kan findes i de samme steder , som lærer den primære certificering klasser .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.