afkalker historie

Hårdt vand indeholder høje mineral koncentrationer og behandles i de fleste steder , før de når vandhanen . Det er ikke skadeligt at drikke , men ikke indebærer en lang række problemer, som kan løses ved at fjerne mineraler. En behandling proces, der hedder vand blødgøring gør vand smager bedre og forhindrer VVS problemer, der opstår fra kalk og kalkaflejringer

Historie


Vandrensning daterer sig tilbage til 2000 f. Kr. , da folk var kogende vand for at forbedre sin smag . Forurenende stoffer i vandet blev stort set uopdagede , men belaster væk synlige partikler og reducere dårlig lugt og dårlig smag var ønskeligt gennem historien .Mikroorganismer blev opdaget i drikkevand i slutningen af 1600-tallet , men først 1804 var det første offentlige rensningsanlæg etableret i Skotland . Ved begyndelsen af 1900'erne , var moderne vandbehandling metoder udbredt , og omfattede vand blødgøring behandlinger .

moderne behandling


Forsøg førte til en proces for at reducere indholdet af mineraler i vand , ved hjælp af natrium -ioner i stedet for calcium og magnesium ioner . Den procedure, der kaldes ionbytning , blev først indført i 1903 . Gennem ionbytning , er skadelige elementer i vandet udskiftes med sikre . Den samme opdagelse i sidste ende ville blive brugt til at fjerne bly , kviksølv og andre tungmetaller fra offentlige vand .

Ion Exchange


Ioner er partikler , der har positive eller negative ladninger , som kan kan blive fanget og udveksles gennem filtrering . En vandblødgørende filter indeholder perler mættet med negativt ladede natrium ioner . Vand, som indeholder positivt ladede calcium og magnesium ioner-hårdt vand passerer gennem filter og udveksles med negativt ladede natrium ioner . Resultatet er blødere vand med et lavt indhold af mineralsk salt .

Hårdt vand


Vand er naturens solvent . Når den passerer gennem lag af jord og sten, opløser små mængder af mineral-og bevarer det for at gøre en endnu stærkere opløsningsmiddel. Opløst calcium og magnesium er de to mest almindelige mineraler i hårdt vand , så vandet hårdhed øges , når den passerer gennem jorden .

blødgøring af vandet

Når hårdt vand passerer over kalksten , gøre sine opløse egenskaber picking up kalkaflejringer lettere , som derefter efterladt i VVS . Kalk bygger op over tid og træsko rør , og kan forårsage store VVS problemer , hvis ikke til blødgøring af vand . Blødgjort vand er bedre til at nedbryde sæber og rengøringsmidler , og efterlader huden blød , ikke tør og pastaagtige så hårdt vand kan .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.