arbejdssikkerhed & arbejdsmarked

Mange brancher bære iboende risici , og selv i de brancher , hvor risikoen er mindre udbredt , kan dårlig uddannelse eller en manglende bevidsthed forårsage ulykker eller dødsfald , der kunne have været undgået . Sikkerhed forordninger søge at sikre en sikker arbejdsplads og en kvalificeret arbejdsstyrke . Forordninger dækker sikkerhedskrav til industrier og aktiviteter, og også skitsere inspektion processer og sanktioner

OSHA forordninger


Den . Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) driver over hele USA for at hjælpe systematisk at sikre arbejdstagernes sikkerhed . Efter reglerne fastsat af OSHA , skal hver arbejdsgiver fremlægge et tjenestested , der er " fri fra anerkendte farer , der er årsag eller kan forårsage dødsfald eller alvorlig fysisk skade på sine ansatte . " Arbejdsgivere og medarbejdere skal også overholde alle sikkerheds- og sundhedsmæssige standarder og forskrifter . Ud over disse grundlæggende , er OSHA regler meget detaljeret efter branche og aktivitet . For eksempel findes der regler for byggeri , værftsarbejde , longshoring , og kørsel . Forordninger også omfatte anvendelsen af stiger , farlige materialer , ventilation , støj-annullering udstyr , manlifts , og forskellige andet udstyr .

Inspektioner


En OSHA inspektør , efter at have givet fald legitimationsoplysninger , kan inspicere enhver facilitet eller arbejdsmiljø til foretage en inspektion i arbejdstiden eller på anden rimelig tid . Ud over at inspicere operationelle områder , kan inspektøren privat spørgsmål enhver medarbejder , leder eller ejer for yderligere oplysninger. I tilfælde af en retssag , kan enhver af disse arbejdstagere blive indkaldt til at vidne i retten under ed , nægter at gøre dette kan resultere i en foragt for retten beregning .Ud over at give stedet , skal arbejdsgiveren opretholde sikkerhed relaterede poster som bestemt af deres industri , og også skal vise skiltning om OSHA forskrifter og klagesagen . Ud over den rutinemæssige inspektioner , kan medarbejderne bekymret over arbejdsforholdene skrive til OSHA og anmode om en særlig kontrol.

Sanktioner


Hvis et spørgsmål er afdækket under kontrollen , vil en virksomhed modtage et citat med angivelse af de spørgsmål og den nødvendige tid inden for hvilken det mest være rettet. Manglende rette sådanne spørgsmål vil resultere i en bøde og potentielle sagsanlæg . Afhængigt af emnet og dens indvirkning på sikkerheden , kan en bøde vurderes på samme tid , da spørgsmålet afdækket .Per OSHA , bøden for " forsætligt eller gentagen overtrædelse " af regler er en minimum $ 5. 000 pr udstedelse og et maksimum på $ 70. 000. Ikke at korrigere et problem bemærkede i et citat inden for den fastsatte frist , kan føre til en bøde på op til $ 7. 000 per dag efter fristens udløb . Sanktioner kan også vurderes på en person, der giver avancerede varsel om en inspektion uden tilladelse eller enhver person, der bevidst afgiver urigtige .

Arbejdstagernes rettigheder


For at bidrage til at sikre sikkerheden på arbejdspladsen og for at forebygge alvorlige skader og dødsfald , OSHA og dets normer og forskrifter blev skabt . Under OSHA forordninger , har arbejdstagere en række rettigheder . Arbejdstagere har ret til et sikkert og sund arbejdsplads . Arbejdstagere har ret til almindeligt sprog undervisning om relevante risici , metoder til at forebygge skader og standarder , der gælder for deres industri . Arbejdstagere kan observere test og gennemgå de endelige resultater . De kan også gennemgå optegnelser af arbejdsrelaterede skader og få kopier af deres personlige lægejournaler . De kan anmode om en OSHA inspektion . En arbejdsgiver kan ikke svare igen eller diskriminere en medarbejder for at bruge sine rettigheder .

Arbejdsplads Statistik

Den Bureau of Labor Statistics indeholder oplysninger om arbejdspladsen sygdom , skader og dødsfald . Sådanne oplysninger er til rådighed for arbejdspladsen som helhed og også for særligt farlige brancher . I 2008 , hvor sidste års data er tilgængelige , blev 3. 696. 100 fatal skader og sygdomme registreres på arbejdspladsen generelt. Af dem, . 416. 620 involverede forstuvninger , stammer og tårer , og en anden 222. 290 involveret rygskader I 2008 skete 5. 214 dødelige kvæstelser . Af disse er 1. 044 klassificeret som hovedvej hændelser , 658 , der ligger og 453 som drab .Disse data giver os som et samfund med en følelse af , hvorvidt vi bliver mere sikre . Den gode nyhed er , at sikkerheden er forbedret . For eksempel sammenligner 5. 214 trafikdræbte i 2008 positivt til 5. 657 i 2007 , 5. 840 i 2006 , og 5. 734 i 2005 .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.