begrænset plads sikkerhed

Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) definerer en begrænset plads som en arbejdsplads, hvor arbejderne har begrænset bevægelighed eller begrænset adgang til indgange og udgange . Lukkede rum sikkerhed omfatter undgå varme skader , kvælning og blive fanget inde

Du skal bruge: .
Store plast opbevaring spand med låg

Statistik


Ifølge de seneste data fra Statens Institut for Occupational Safety and Health , forårsager begrænset-rummet hændelser i gennemsnit 67 arbejdstagers dødsfald hvert år . Over halvdelen af disse dødsfald var forårsaget af mangel på ilt .

forordninger


OSHA bruger føderale lovgivning 29 CFR 1910,146 for industrien i almindelighed og 29 CFR 1915 subpart B for den maritime industri til håndhævelse af sikkerhedsstandarderne i lukkede rum . Lukkede rum er mere almindelige om bord i skibe , og at reguleringen er langt mere omfattende i sit sigte .

Farer og løsninger


Den mest almindelige sikkerhedsproblemer i et lukket rum , er varme-relaterede skader og kvælning . At beskytte arbejdstagerne , er arbejdsgiveren forpligtet til at give ventilation og åndedrætsværn . De deltidsansatte får lov til at forblive i et lukket rum er også begrænset .

Safety Program


OSHA giver eTools at give arbejdsgiverne retningslinjer for at skabe og opretholde en arbejdsplads sikkerhedsprogram .

Uddannelse

Uddannelse i lukkede rum sikkerhed inkluderer anerkender en begrænset plads , bevidsthed om de potentielle farer , viden om sundhedsskadelige virkninger , i erkendelse symptomer af eksponering for risici og korrekt anvendelse af personlige værnemidler .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.