brandkrav til bygninger

stater , byer og lokalsamfund håndhæve brandkrav til bygninger, der angiver, hvad ejerne skal gøre for at sikre , at bygninger er sikre for mennesker at bebo , selv i tilfælde af . en brand nødsituation . Brandkrav varierer fra sted til sted , men omfatter mange af de samme grundlæggende bestemmelser for at holde folk sikkert .

Egress


Mange brandkrav beskæftige sig med egress , eller måder at afslutte en bygning . Ud over at give flere udgange og klart markere dem som udgange , bygningsejere skal også holde alle trapper , gangarealer og udgangsdøre klar og uden forhindringer . Lagring elementer i en hall , kan være en overtrædelse af denne kode .Derudover kræver afstigning brandkrav kælderen værelser har vinduer stor nok til at kunne bruges som et middel til undslippe . For boligejere , kan det betyde en kostbar ændring at installere en kælder soveværelse , der er op til koden .

Madlavning


Fire kodekser begrænser , hvor i en bygning madlavning er tilladt . Denne type af kode normalt begrænser madlavning i køkkenet området, som skal være udstyret med en brandslukker . Madlavning i soveværelser er ofte en krænkelse af kode. Udendørs madlavning falder også under beskydning kode forordninger . Brug en grill eller andre udendørs komfur kan være juridiske kun i en vis afstand fra en bygning , der forbyder madlavning på balkoner og verandaer .

Opbevaring


brandkrav mandat , hvor og hvordan visse brændbare materialer skal opbevares . For eksempel er lagring propan eller naturgas indendørs en overtrædelse af kode, fordi røg tendens til at synke og kan fylde kælderen med gas, en ovn eller ovn kan antændes og volde en eksplosion . Opbevaring af benzin kan også være omfattet af brandkrav , der begrænser , hvor meget gas kan opbevares i en bygning , og hvilken type af beholdere er påkrævet.

Alarmer og flammehæmmere


brandkrav kræver offentlige bygninger skal være udstyret med alarmer , der bruger en sirene og blinkende lys for at advare beboerne af en brand . Udover alarmer og tydeligt markeret udgange , også nogle lokale brandkrav indeholde en bestemmelse om, ildslukkere , slanger eller automatisk sprinklere i beboelsesejendomme med et vist antal enheder . Ældre bygninger kan undtages fra nogle af disse koder, men nye byggeri skal indeholde alle de brand -koden-mandat udstyr til den bygning, der skal attesteres som et juridisk bolig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.