brandtæppe regler

Fire tæpper er vævet af specielt, brandsikre materialer som glasfiber , aramid fibre eller uld . De kan bruges til enten at slukke en mindre brand eller for at beskytte en person fanget i en brand . Det nationale Fire Protection Agency , eller NFPA , opretholder et bestemt sæt af certificering standarder for alle ildfast beklædning , herunder brandtæpper .

Produktmærkat


Alle brandtæpper skal have et produkt, etiket , som indeholder detaljerede oplysninger om kontaktpersoner for fabrikanten . Etiketten skal også angive tæppet identifikationsnummer , størrelse og fiberindhold . Etiketten skal også informere forbrugeren til at læse brugsanvisningen , før du bruger brandtæppe .

brugerinformation


Fabrikanten skal indeholde oplysninger om alle advarsler og instruktioner til brug . En dimensionering chart til at informere forbrugeren om det specifikke område af kroppen størrelser tilgodeses ved hver størrelse af brandtæppe bør gives .

Design Krav


Tæppet skal være fri for ru pletter og skarpe kanter . Hvis tæppet indeholder metal , må det ikke komme i kontakt med kroppen .

Thermal Protective Performance Test


Et repræsentativt udsnit af hver type brandtæppe er testet for at sikre dets evne til at beskytte et organ fra høj varme . Testen omfatter udsætte prøven til et konvektive varme kilde til 30-sekunders intervaller . Standarderne for beskyttelse varierer afhængig af type, materiale og tykkelse af tæppet .

Flame Modstand Test

En direkte flamme er introduceret til tre prøver til bestemmelse af tæppet evne til at modstå direkte kontakt med en brand . Hvis nogen prøve fejler denne test , eller enhver anden test , kan brandtæppe ikke kan certificeres. Producenterne skal føre optegnelser over alle pas og mislykkes.

Termisk Krymp Resistance

Et brandtæppe er placeret på en påklædt dummy og udsættes for varme og ild i 3 sekunder. Et edb-program og derefter fastsætter den procentdel af kroppen , der ville have lidt anden eller tredje grads forbrændinger .

andre tests

Producenter kan udføre yderligere test relateret til tæppet 's brandsikkerhed . Disse omfatter forsøg for at bestemme trækstyrke , rivstyrke , colorfastness og vægt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.