effekten af at anvende styrofoam

Byggeindustrien , mail-tjenester og andre bruger Styrofoam , den kommercielle navnet på en olie-baseret produkt kaldet polystyren , som isoleringsmateriale i huse , som pakkemateriale for overførsler og gøre kopper til varme drikke . På trods af sin høje nytteværdi , dog har de skadelige virkninger af polystyren på dit helbred og miljøet bragt Styrofoam produkter under kontrol

Du skal bruge: .
Store plast opbevaring spand med låg

Samlet Sundhed Effekter


Styren , der er den grundlæggende strukturelle enhed Styrofoam er kendt for at forårsage gastrointestinale komplikationer og irritation af huden , øjnene og de øvre luftveje . Lang eksponering Styrofoam påvirker det centrale nervesystem . Beskæftiget i brancher , der gør Styrofoam -baserede produkter har rapporteret , der lider af hovedpine , træthed og depression , som alle er symptomer på en nedsat nervesystem . Styrofoam også har en mindre indvirkning på driften af nyrer og det vaskulære system .

Reproduktiv Sundhed effekter


Kvinder der arbejder i industrier , der anvender Stryofoam , er blevet observeret at gennemgå en højere end normale sats på spontane aborter . Men på grund af manglende ordentlig data , er det amerikanske Environmental Protection Agency ( EPA ) ikke drage nogen afgørende sammenhæng mellem disse hændelser og eksponering for Styrofoam . Undersøgelser på dyr heller ikke, at Styrofoam påvirker reproduktionsevne af organismer .

Cancer


International Agency for Research om Cancer i Frankrig har klassificeret styren som et muligt kræftfremkaldende stof for mennesker . Undersøgelser og observationer baseret på personer, der arbejder i planter ved hjælp af styren tyder på, at disse personer er på et højere risiko for at lide af leukæmi og lymfekræft end ansatte andre steder . Dog ikke EPA ikke bekræfte kræftfremkaldende effekter af styren på grund af tilstedeværelsen af andre kemiske forureninger i de miljøer af de undersøgte temaer .

Environmental Pollution


Kulbrinter , der er udgivet under fremstillingen af Styrofoam kombinere med nitrogenoxider i atmosfæren og danne troposfærisk ozon tæt på jordens overflade. Eksponering for ozon årsager brystet smerter, hoste , hvæsen og andre luftvejslidelser . Pr. EPA , Californien , Texas Gulf Coast , Chicago-Milwaukee -området , og den nordøstlige USA har dårlig luftkvalitet på grund af høje mængder af kulbrinter frigives fra anlæg til produktion af Styrofoam varer .

fødevareforurening

Styren ind i den menneskelige krop gennem fødevarer, der opbevares i Styrofoam kopper og tallerkener . Højere fedtindhold og opvarmning af mad i Styrofoam containere er to faktorer, som har vist sig at fremskynde forurening af fødevarer med styren .

Affald og Genanvendelse

Styrofoam er ikke biologisk nedbrydeligt . Selv om teknologi til genanvendelse Styrofoam er til rådighed, de fleste genbrug enheder nægte at acceptere Styrofoam varer på grund af de høje omkostninger forbundet med proceduren . Men med den igangværende udvikling inden for bionedbrydelige polymerer , synes en miljøvenlig erstatning for Styrofoam at være på ambolten .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.